Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! Dít is de vragenlijst die je moet invullen als verleider van Temptation Island

Hoewel we nog volop genieten van Ex On The Beach en het nieuwste seizoen van Love Island net is begonnen, kunnen we ook echt niet wachten op nieuwe drama in Temptation Island Love or Leave. Het programma moet nog worden opgenomen. Sterker nog, er worden nog deelnemers gezocht. Lijkt het je wel wat? Check dan eerst even déze vragenlijst die je moet invullen op de castingdag.

Enne, geen vraag is te gek.

Vragenlijst casting Temptation Island

Je droom om mee te doen met Temptation Island Love or Leave komt dichterbij dan ooit. Je kan je nog opgeven als verleider! Althans, alleen als je tussen de 20 en 35 jaar oud bent, op korte termijn beschikbaar bent én deze vragenlijst ‘durft’ in te vullen. De vragenlijst die je bij de casting voorgeschoteld krijgt is namelijk behoorlijk pittig. De website Verraderlijk kwam ermee, nadat ze getipt waren door een lezeres.

1. Welk beroep wilde je als kind uitoefenen?

Wij begrijpen niet helemaal wat deze vraag te maken heeft met het zijn van een single deelnemer (aka verleider) in Temptation Island, tenzij je hier antwoord dat je altijd al verleider wilde zijn. Of zo.

2. Beschrijf een erotische filmscène

Bij deze vraag, of beter gezegd opdracht, is het verstandig om je fantasie de vrije loop te laten gaan. Wedden dat de productie hoopt dat je het na wil bootsen in het nieuwe seizoen?

3. Heb je een ochtendhumeur?

Ehhh, bestaan er mensen zónder ochtendhumeur? Dit willen ze vast en zeker weten zodat ze kunnen inschatten wat voor invloed je hebt op de sfeer in de groep.

4. Wat doe je om jezelf te ontspannen?

Even Netflixen, een boek lezen of dans je het liefst in je nakie rond met de muziek keihard aan?

5. Welke invloed heeft alcohol op jou?

Deze vraag is natuurlijk erg belangrijk als je mee wil doen aan Temptation Island. Zal jij degene zijn die voor de nodige drama zorgt? Heb je snel last van wijntranen of wordt je een stuk feller? Vertel het ze.

6. Beschouw je jezelf als beginner of gevorderd in bed?

We zeiden het al, geen vraag is te gek. Zo weet de productie wat ze van jou kunnen verwachten en welke rol ze jou gaan geven dit seizoen.

7. Heb jij een stabiele persoonlijkheid?

De meest stabiele personen zullen waarschijnlijk niet voor heel veel drama zorgen..

8. Kan seks op een eerste date voor jou?

Essentiële vraag als je into Temptation Island bent. Als er namelijk een klik is met een van de andere deelnemers, geldt dat als eerste date en we willen maar al te graag wat sexy time zien. Sorry, not sorry.

9. Heb je fobieën?

Deze vraag is ook een beetje off topic, I mean, het is niet alsof je met Freek Vronk de bossen in zal gaan.

10. Kun je goed zwemmen?

Weer zo’n vraag waarvan je denkt who cares? Al willen ze natuurlijk geen verdrinkingen rondom de villa.