Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 20 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar de liefde? Je kan je nog opgeven voor Temptation Island Love or Leave

Als liefhebbers van realityprogramma’s krijg je ons niet gelukkiger. Ex On The Beach is nog volop bezig (en hoe), Love Island staat voor de deur en alsof dat nog niet genoeg is, krijgen we ook nog een nieuw seizoen Temptation Island Love or Leave. Dat laatste programma moet nog worden opgenomen. Sterker nog, er worden nog kandidaten gezocht.

This is your sign om je op te geven als single óf samen met je lief voor de ultieme relatietest.

Opgeven Temptation Island Love or Leave

Nadat afgelopen seizoen de eerste was met het nieuwe concept, kunnen we niet wachten op het tweede seizoen Temptation Island Love or Leave. We weten nog niet veel over het nieuwe seizoen, behalve dat Kaj Gorgels niet langer naast Monica Geuze zal staan (maar dít is de nieuwe presentator).

Da’s nog niet alles. Want via het Instagram-account van MULTA Casting zagen we de oproep van kandidaten. Sterker nog, er worden nog zowel vrijgezelle mannen als stellen gezocht voor het nieuwe seizoen!

De vereisten

Lijkt dit nou echt iets voor jou? Dan zijn er wel een aantal vereisten waar je aan moet voldoen. Zo moet je tussen de 20 en 35 jaar oud zijn én op korte termijn beschikbaar. Met andere woorden, je moet zo snel mogelijk beschikbaar zijn om zo’n twee weken naar het buitenland te kunnen. Dat betekent maar een ding: de opnames zullen snel van start gaan.

Nieuw seizoen

We hoeven het je vast niet te vertellen, maar in Temptation Island Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Ze worden van elkaar gescheiden en gaan testen of ze trouw aan elkaar kunnen blijven, of dat ze een connectie aangaan met een van de vrijgezellen. Ze geven elkaar namelijk die vrijheid. Het resultaat? Hét antwoord op de vraag of hun huidige partner nou wel de ware is, of niet.

OMG: dít verdient de presentator van Temptation Island USA