Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 26 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

OMG: dít verdient de presentator van Temptation Island USA

Een inkijkje in andermans salaris is op zijn tijd best interessant. Zéker als het gaat om een bedrag waar menig mens jaloers van wordt. Het gaat dan misschien ook niet om voor de hand liggende banen – we noemen het zijn van een realityster, zoals Maxime Meiland – erbij wegdromen blijft leuk. Schrijf je maar in voor de presenteerschool, want dít verdient de presentator van Temptation Island USA.

Spoiler: het bedrag heeft zes nullen.

Presentator Temptation Island USA

Wie Temptation Island USA kijkt, kent Mark Walberg natuurlijk maar al te goed. De Amerikaanse presentator die het programma host en altijd precies de juiste vragen weet te stellen aan de deelnemers. Je zou hem bijna een therapeut kunnen noemen. Sterker nog, veel mensen denken dat hij een gediplomeerde therapeut is, maar niets is minder waar. Gewoon een natuurtalent, zullen we maar zeggen.

Mark Walberg is nu voor het derde jaar op rij presentator van Temptation Island USA, toen de reboot van Temptation Island werd gelanceerd door USA Network. Voor-ie daar kwam te zitten, was Mark Walberg een producer, acteur en presentator van spelprogramma’. Leuk en aardig natuurlijk, maar we willen bedragen zien. Well, volgens CelebrityNetWorth, is de presentator van Temptation Island USA nu zo’n 4 miljoen dollar waard.

Salaris

Da’s nog niet alles wat we weten. Voor de presentatieklus (en oké, part-time therapeut zijn) bedraagt Walberg zijn salaris maar liefst 1 miljoen dollar. Wauw. Waar kunnen we ons aanmelden? Of de nieuwe presentatoren van onze eigen Temptation Island dat ook krijgen, is nog een raadsel. Al denken we het antwoord wel te weten, en het begint met een n.