Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 26 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Verleider Angelo van Temptation Island wordt vader

Temptation Island: Love or Leave is al een tijdje afgelopen, in de tussentijd is het een en ander veranderd. Jaydi en Ricky wonen inmiddels samen én er is babynieuws! Verleider Angelo – je weet wel, de knappe verschijning vol tattoos die achter Eva aan wilde gaan – wordt vader. Samen met zijn vriendin maakte hij het nieuws bekend op Instagram.

We praten je bij.

Angelo uit Temptation Island krijgt een baby

Als er één ding is wat we over het corona-tijdperk kunnen zeggen, is het wel dat het een erg vruchtbare periode is. De ene na de andere baby wordt geboren of zwangerschapsaankondiging wordt gedaan. Niet alleen je oud-klasgenoten van de middelbare school, ook in de Temptation scene gebeurt het een en ander.

Zo schreven we eerder al over Herbert en Jolien die voor de tweede keer een kindje hebben gekregen, en over verleider Stewy (ken je hem nog?) die samen met Carmen (bekend van Just Tattoo of Us NL) een dochtertje kreeg. Nu is het de beurt aan verleider Angelo en zijn vriendin Annika. Op Instagram maakten de twee namelijk bekend een kindje te verwachten!

Een grote droom

Zo’n twee maanden geleden maakte Angelo Koppen – die we kennen als verleider in Temptation Island met Eva als ‘prooi’ – bekend een relatie te hebben. De gelukkige is vriendin Annika. Zo werd de badboy himself ineens de ideale schoonzoon. En alsof dat nog niet genoeg was, zagen we ineens het leuke nieuws dat de twee een kindje krijgen.

“Tien kleine vingers, tien kleine tenen. Met liefde en dankbaarheid groeit onze familie. Deze kostbare ziel, zo lief en nieuw. Dit kleine leven: een grote droom komt uit!”, lezen we bij de te schattige post van hem en zijn vriendin. Wie een beetje oplet, ziet bij tussen de hashtags staan dat Annika in november 2021 uitgerekend is.