Demi Rutten
Demi Rutten Life 24 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws: deze Temptation Island verleider is vader geworden

Overal om ons heen krijgen mensen baby’s. Zo schreven we vandaag al dat Herbert en Jolien van Temptation Island voor de tweede keer ouders zijn geworden, en nu blijkt ook een verleider babynieuws te hebben.

Het is een meisje!

Deze Temptation Island verleider is vader geworden

We love Temptation Island en volgen ook nadat het seizoen is afgelopen met liefde alle deelnemers, verleiders en verleidsters. En we hebben weer leuk nieuws, want een verleider is vader geworden!

In 2019 konden we in Temptation Island Vips zien hoe Yasmin Karssing (die samen met haar vriend Thomas Cox meedeed) het goed kon vinden met verleider Stuwey Reijnders. De twee deelde zelfs een zoen, en veel mensen dachten dat het wel iets kon worden tussen die 2.

In Nederland was dat echter al snel over, en Stuwey vond de liefde bij de Brabantse tattoo-artist Carmen. Het stel is dus al een tijdje samen, en zijn op 19 maart ouders geworden van hun dochtertje Avalyn. Superleuk!

Instagram

Haar geboorte kondigt het stel aan op Instagram met een supermooie foto, waarbij Avalyn in een hart met witte rozen ligt. De Bossche Carmen kennen we al van de Nederlandse versie van Just Tattoo Of Us. Gelukkig houdt Stuwey ook wel van een beetje inkt, dus dat is een match made in heaven. 😉

Wij zijn benieuwd wanneer de volgende Temptation Island baby geboren wordt. Het is de laatste dagen sowieso niet stil rondom het programma, want naast het babynieuws van Herbert en Jolien schreven we ook over de nieuwe presentatoren van Temptation Island.

Ook zou Mezdi (die meedeed met Daniëlle) nu een relatie hebben met Rowena uit Love Island. Juice genoeg dus. 😉

Meer juice