Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 24 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Ze is er! Temptation-Jolien en Herbert verwelkomen tweede kindje

Hoewel we alweer een paar seizoenen verder zijn, kijken we maar al te graag terug naar voorgaande seizoenen Temptation Island. Herbert en Jolien deden in 2017 mee aan de ultieme relatietest en overleefden het programma niet. Toch bleek hun relatie sterker dan dat, en vonden ze elkaar terug. En hoe! Inmiddels heeft het stel twee kinderen, gisteren is dochtertje Ana Luisa geboren.We praten je bij.

Tweede kind voor Jolien en Herbert

Herbert en Jolien – die in 2017 meededen aan Temptation Island – kwamen na een korte breuk (thanks to het programma) weer bij elkaar. In 2018 werd zoontje Emilio geboren en in oktober vorig jaar maakten de twee bekend een tweede kindje te verwachten.

“Gedaan met het zwijgen. Baby nummer twee komt eraan” schreef Herbert toen op Instagram. In de tussentijd konden we via de Gram genieten van alle updates en gisteren was het zo ver: dochtertje Ana Luisa werd geboren!

Ana Luisa

Op Instagram delen zowel Herbert als Julie de eerste kiekjes met het kleine meisje. Fun fact: acht uur voor de geboorteaankondiging plaatste ze nog een laatste kiekje met de baby in de buik.

In de caption lezen we dat de kleine Ana Luisa op 23 maart is geboren. Cute. De felicitaties stromen binnen onder beide posts, waaronder van andere oud-Temptationers Pommeline en Deborah.