Demi Rutten
Demi Rutten Life 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh. My. God: deze Nederlandse zender gaat de Friends-reünie uitzenden!

We waren al bijna in paniek toen we hoorde dat de Friends-reünie alleen op HBO Max te zien zou zijn, die streamingdienst is namelijk niet beschikbaar in Nederland. Maar we hebben goed nieuws, want er is een Nederlandse zender die op vrijdag 28 mei (ja, aanstaande vrijdag al!) de reünie gaat uitzenden.

Could we BE more excited?!

Op deze Nederlandse zender is de Friends-reünie te zien

Hoewel de meeste van ons nog niet geboren waren toen de serie voor het eerst werd uitgezonden, is Friends onze enige ware liefde. Monica, Chandler, Phoebe, Joey, Ross en Rachel voelen als vrienden waar je altijd op terug kunt vallen.

Door de pandemie werd de langverwachte reünie van Friends al een jaar uitgesteld, maar nu is het dus eindelijk zo ver. Op 27 mei wordt de reünie namelijk uitgezonden in Amerika, en heel even leek het erop dat we in Nederland niet zouden kunnen kijken. Tot nu.

SBS 6

De zender SBS 6 maakte gisteren namelijk bekend dat zij de Friend-reünie gaan uitzenden. Yes! Op vrijdag 28 mei zendt SBS 6 de reünie uit, om 20:30. Hoe leuk is dat? Geen gedoe dus met VPN’s en omleidingen om stiekem te kunnen kijken, maar gewoon simpel genieten vanaf je eigen TV.

Friends werd uitgezonden tussen 1994 en 2004, heeft 10 seizoenen en 236 afleveringen. En ja, die hebben we natuurlijk allemaal al 10 keer gezien.

17 jaar later zijn de acteurs een stukje ouder, en tijdens de reünie kijken ze samen terug op het succes van Friends. Naast de originele cast, zijn er ook andere sterren aanwezig bij de reünie. Daar schreven we eerder al over.

We weten niet van jou, maar wij hebben er héééél veel zin in! Ga jij kijken aanstaande vrijdag?

Lees ook: Ein-de-lijk! Op deze datum is Too Hot To Handle seizoen 2 te zien op Netflix