Demi Rutten
Demi Rutten Life 21 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Ein-de-lijk! Op deze datum is Too Hot To Handle seizoen 2 te zien op Netflix

Datingshows? Yes please! In alle vormen en maten graag, wij houden ervan. En dan vooral van alle drama. Herinner je je Too Hot To Handle nog? De Netflix datingshow waarbij de kandidaten elkaar niet mogen aanraken, omdat ze anders geld verliezen? Goed nieuws, want seizoen 2 komt eraan, en véél sneller dan je denkt.

Hoeveel boetes zou Lana dit seizoen mogen uitdelen?

Op deze datum is Too Hot To Handle seizoen 2 te zien

We gaan het nog druk krijgen met al die nieuwe afleveringen van onze favoriete datingshows. Naast Love Island, Ex On The Beach: Double Dutch en The Bachelor komt Netflix namelijk met seizoen 2 van Too Hot To Handle. En ja, veel sneller dan je denkt.

Niemand aanraken

Wat Too Hot To Handle zo leuk maakt, is dat deze datingshow niet draait om de fysieke connectie van de deelnemers. Sterker nog, als ze intiem zijn met elkaar krijgen ze een boete van robot Lana. Dit gaat dan van het prijzengeld af, en we weten allemaal hoe fout dit in seizoen 1 ging met Harry en Francesca.

Wie de kandidaten van dit seizoen zijn, weten we nog niet. De opnames van Too Hot To Handle seizoen 2 waren op de Turks en Caicoseilanden. En we hebben nog meer goed nieuws, want seizoen 3 is ook gelijk opgenomen!

Wanneer we het derde seizoen kunnen bekijken, is nog niet bekend. Wel heeft Netflix bekendgemaakt dat de eerste helft van seizoen 2 vanaf 23 juni op de streamingdienst te zien is. De tweede helft zal op 30 juni op Netflix verschijnen.

We weten niet van jou, maar wij zijn klaar om weer een datingshow-bingesessie te hebben. 😉

Meer juice