Demi Rutten
Demi Rutten Life 21 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Dus toch: Ex On The Beach-Lesley heeft nu een OnlyFans-account

We schreven eerder al over Ex On The Beach-Lesley die erover nadacht een OnlyFans-account aan te maken, en nu lijkt ze dat ook echt gedaan te hebben. Wij praten je bij.

De vrouwelijke Harry is nu te vinden op OnlyFans, dus mannen waar wachten jullie nog op?

Ex On The Beach-Lesley heeft OnlyFans

Lesley is een van de meest spraakmakende deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7. Ze maakt er geen geheim van dat ze van seks houdt, en zei vanaf dag 1 al dat ze de vrouwelijke Harry (de Hengst) is.

In de villa windt ze er dan ook geen doekjes om, want ze heeft al seks gehad met Keanu, Dusty en was zelfs onderdeel van het eerste Ex On The Beach-kwartet. En nu heeft onze vrouwelijke Harry dan eindelijk de stap gezet en een eigen OnlyFans-account aangemaakt.

OnlyFans

Eerder zei Lesley al tegen RumagTV dat ze erover nadacht, maar twijfelde om een OnlyFans aan te maken omdat het haar leven heel erg zou beïnvloeden (meer dan Ex On The Beach?!?). Ook zei ze dat als ze het zou doen, ze niet helemaal naakt zou gaan. Wij zijn benieuwd hoe lang ze zich daaraan houdt. 😉

In de story die Lesley op Instagram postte stond: ‘klik op de link in mijn bio om te abonneren op mijn OnlyFans. Ik wacht daar op je’. Ondertussen is de link echter uit haar bio verdwenen, dus hoe serieus Lesley OnlyFans gaat nemen is niet duidelijk.

@roddelloog

Haar BFF Imke overweegt ondertussen ook de stap te zetten naar OnlyFans. Ze kreeg reacties op Instagram met de vraag wanneer zij eraan gaat beginnen, en vroeg haar fans alvast om hun mening. Wie weet kunnen we de besties binnenkort dus samen bewonderen op het platform. 😉

Lees ook: OMG: geeft Ex On The Beach-Jørney toe verliefd te zijn op Odim?