Demi Rutten
Demi Rutten Life 22 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Oelala: gaat Ex On The Beach-Lesley een OnlyFans-account beginnen?

Dat Lesley Versprille uit Ex On The Beach: Double Dutch niet vies is van seks, is wel duidelijk. Ze is lekker open over wat ze wel en niet wil, en noemt zichzelf niet voor niets de vrouwelijke Harry de Hengst. Nu laat ze weer stof opwaaien tijdens een interview met RUMAG. Zouden we Lesley binnenkort tegenkomen op OnlyFans?

Ze gaat niet helemaal naakt, sorry jongens.

Begint Lesley van Ex On The Beach een OnlyFans-account?

Onze vrouwelijke Harry de Hengst weet heel goed wat ze wil en komt daar ook voor uit. Niks mis mee toch? Vrouwen mogen net zo goed openlijk praten over seks als mannen.

Lesley kon het meteen goed vinden met Keanu (ze vonden elkaar vooral in bed), en die twee waren afgelopen week dan ook te gast bij RUMAG. In dat interview werd de vraag gesteld ‘wie zou er als eerste een OnlyFans-account beginnen’.

Alle ogen gingen natuurlijk meteen naar Lesley, en die antwoordt met ‘ik zeg niks!’. Keanu beaamd zijn antwoord nog eens door te zeggen ‘ik zie jou dat echt wel aanmaken’.

Veel vraag

Of ze dus echt een OnlyFans-account gaat aanmaken, is nog niet bekend. Er is wel veel vraag naar zegt Lesley zelf. Ook zegt ze dat ze er nog heel goed over na zou moeten denken, omdat OnlyFans een enorm grote invloed heeft op je leven en toekomst. Nóg meer dan Ex On The Beach al heeft.

Eén ding weet ze wel zeker, en dat is dat ze niet helemaal naakt zou gaan als ze een OnlyFans-account zou aanmaken. Dat vindt ze te heftig.

Slet

Lesley krijgt door haar uitgesproken mening (en acties) regelmatig het woord slet naar haar hoofd gegooid.

Zelf vindt ze dat niet iets negatiefs, ze zegt erover: ‘als je in het woordenboek opzoekt wat slet betekent, staat er letterlijk een vrouw die met meerdere mannen seks heeft. En dat doe ik.’ En gelijk heeft ze, het is tenslotte 2021. 😉

Lees ook: Ex On The Beach: Double Dutch juice: heeft de ex van Jørney nu een relatie met Shani?