Demi Rutten
Demi Rutten Life 22 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG: Je kunt nu bij Hema bier kopen met tompouce smaak!

Op 1 april bracht winkelketen Hema het nieuws naar buiten dat ze bier zouden uitbrengen met tompouce-smaak. Say what?! Iedereen dacht natuurlijk dat dit een grap was, door de datum. Nu blijkt niets minder waar te zijn, want Hema maakt bekend dat ze het tompouce bier echt uitbrengen. En ja, het drankje is een beetje roze.

Perfect voor Koningsdag, als je tompoucen hebt gehaald bij de drive-thru. 😉

Hema komt met tompouce bier

De Hema staat natuurlijk bekend om zijn rookworsten en zijn over het algemeen niet vies van aparte smaken op de markt brengen. Voortaan hebben we ook een reden om de tompouce te koppelen aan de winkelketen. Hema brengt namelijk bier uit dat naar tompoucen smaakt, ja echt. En je wil het proberen.

Geen grap

Op 1 april maakte de winkelketen al bekend met bier te komen dat naar tompouce smaakt, maar er was natuurlijk niemand die dat geloofde. Deze ‘1 april grap’ bleek dus helemaal geen grap te zijn, want Hema maakt nu bekend het tompouce bier echt uit te brengen.

Het biertje wordt gemaakt in samenwerking met Botanisch Brouwer Lowlander Beer en heet The Tompouce Ale. Het is een blond biertje gebrouwen met vanille en framboos. Het smaakt waarschijnlijk mierzoet dus, en heeft ook een rose gouden kleur.

Klinkt als het perfecte drankje voor de zomer toch? Als bier normaal niet je ding is, dan is deze versie misschien wel het drankje voor jou. Je moet wel snel zijn, want het is een limited edition drankje. De blikjes kosten €2,50 per stuk en zijn te bestellen op de site van Hema of te kopen in de winkel.

Meer lekkere dingen