Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 10 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Bye bye keuzestress: er bestaat een Thuisbezorgd Roulette

Je hebt geen zin om te koken dus besluit iets te gaan bestellen. Lekker natuurlijk, al gaat daar eerst nog een groot drama aan vooraf: kiezen wat je gaat bestellen. In je eentje is dat al lastig, laat staan als je samenwoont met je lief of huisgenoten. Well, daar komt vanaf nu een einde aan. Er bestaat namelijk een Thuisbezorgd Roulette.

Handig én leuk. We praten je bij.

Thuisbezorgd Roulette

We kunnen niet meer zonder Thuisbezorgd. Met één klik (sort of) op de knop heb jij je avondeten geregeld waar je zelf verrekte weinig voor hebt moeten doen. Ideaal. De keuze is reuze, wat enerzijds natuurlijk heel fijn is, maar aan de andere kant is een keuze maken dan nóg ingewikkelder.

Het resultaat? Keuzestress. Voor je het weet ben je een uur verder en is je maaltijd (wat dat dan mag zijn) nog steeds niet onderweg. Ha! Om hier voor eens en altijd een eind aan te maken én om nieuwe restaurants te ontdekken, is Thuisbezorgd Roulette ontstaan.

Bye bye keuzestress

Thuisbezorgd Roulette was eigenlijk eerst bedoeld voor persoonlijk gebruik, bedenken Pieter had zelf Thuisbezorgd al lang en breed uitgespeeld en wilde wel wat nieuws proberen. Hij niet alleen. Inmiddels gebruiken meer dan 5000 mensen Thuisbezorgd Roulette, omdat het niet alleen handig is, maar ook een leuk spel. Je weet immers niet wat er uit gaat komen.

Het werkt als volgt: je geeft je postcode op, stelt een modus in en het aantal gerechten dat je wilt. vervolgens bepaalt het lot wat je eet. Thuisbezorgd Roulette stelt een willekeurige bestelling samen van een restaurant in jouw buurt. Zo ontdek je nog eens wat nieuws en komt er voor altijd een einde aan je keuzestress. Ideaal.

thuisbezorgd roulette