Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 10 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Move over zwakke nagels: alle ins en outs over BIAB

Zwakke nagels hebben is heel irritant. Je hoeft maar iets aan te raken, en het breekt af of er ontstaan zo’n irritant haakje. Niks lijkt te werken om je nagels sterker te krijgen. Althans, dan heb je vast nog geen BIAB – Builder In A Bottle -geprobeerd.

Met deze behandeling krijg je binnen no-time je mooie nagels terug.

BIAB: Builder In A Bottle

Of je nou nagelbijt, of je hebt van nature zwakke nagels: er is niets zo vervelend als niet veel kunnen doen met je nagels. Ze groeien maar niet en gel- of acrylnagels zijn voor jou echt een no-go. Herkenbaar? Dan hebben we heel goed nieuws.

Er bestaat namelijk een behandeling, BIAB (Builder In A Bottle), die dan héél goed werkt. BIAB is een verstevigende gel, die je zo kan aanbrengen dat je een mooie, egale nagel krijgt. Da’s nog niet alles, het zit namelijk vol met voeding voor je natuurlijke nagel. Het resultaat na een tijdje? Natuurlijke stevige en gezonde nagels. All we want.

Basecoat en primer in één

BIAB heeft een basecoat en primer in één. Je zou zelfs kunnen kiezen voor een verlenging, waardoor het op gellak gaat lijken. Je kan het óók gebruiken als basecoat onder je gellak. Er zitten geen chemische stoffen in, het is cruelty free én vegan.

De behandeling

Thanks to BIAB worden je eigen nagels weer helemaal gezond, stevig en lang. Je nagels zullen niet meer scheuren. Goed om te weten: het blijft voor ongeveer 3 tot 4 weken zitten. Daarna kan je de behandeling blijven herhalen. Houdt er wel rekening mee dat als je nagels echt beschadigd zijn, het zo’n 6 maanden duurt voor je nagels weer gezond en sterk zijn.

Na de behandeling mag je de eerste 24 uur ook niet naar de sauna, onder de zonnebank of in een heet bad. Hydratatie is ook heel belangrijk, nagelriemolie inslaan is dus geen overbodige luxe.