Demi Rutten
Demi Rutten Life 23 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Baby on board! Influencer Laura Ponticorvo is zwanger

Als er iets is waar al die lockdowns goed voor zijn geweest, dan zijn het wel al die baby’s die onderweg zijn. Nu is het de beurt aan influencer Laura Ponticorvo, want zij en haar man Ryan kondigde gisteren op Instagram aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. En het aankondigingsfilmpje is té cute.

‘Het was een hobbelige weg, maar het was het allemaal waard.’

Laura Ponticorvo en man Ryan in verwachting van eerste kindje

Tegenwoordig is het heel normaal om op een grootse manier je zwangerschap aan te kondigen op Social Media, maar Laura Ponticorvo overtreft alles. Zij en haar man Ryan verwachten samen hun eerste kindje, en dat maakte ze gisteren bekend met een heus soort trailer. Say what?!

In de video zijn Laura en Ryan te zien in een natuurgebied, en de groeiende babybump van Laura steelt de show. ‘Daar ben je dan eindelijk, ons kleine wondertje’ zegt Laura onder het filmpje.

Bumpy ride

Volgens Laura was het een hobbelige weg: ‘onze grootste droom is uitgekomen en we zijn zo ongelooflijk gelukkig en gezegend dat je nu veilig en warm in mama’s buikje groeit.’ Laura en Ryan zijn sinds 2018 getrouwd.

Ryan heeft al 3 kinderen uit een vorig huwelijk, 2 zoons en een dochtertje. Daarover zegt Laura: ‘Je twee grote broers en zusje kunnen ook niet wachten om je te knuffelen en jij bent ons cadeautje die onze cirkel met elkaar verbindt’.

Laura is uitgerekend in oktober en zegt heel erg gelukkig te zijn door het nieuws. ‘Mijn wereld is nu compleet en ik vind het magisch wat er nu allemaal gebeurt.’ Ze sluit haar reactie af met ‘@ryanrijger we did it my love’.

Super schattig toch?! We weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten op alle lieve baby foto’s!

Lees ook: Oelala: gaat Ex On The Beach-Lesley een OnlyFans-account beginnen?