Demi Rutten
Demi Rutten Life 21 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Oranje boven! Er is een oranje tompouce drive-thru op Koningsdag (en je wil erheen)

Helaas zitten leuke Koningsdag feestjes er dit jaar ook niet in, maar dat wil niet zeggen dat we thuis moeten blijven zitten. Er is iets heel leuks te doen op 27 april, namelijk een oranje tompouce drive-thru. En geloof ons, je wil erbij zijn.

Koningsdag vieren vanuit je eigen auto? Moet kunnen. 😉

Oranje tompouce drive-thru

We willen je er niet steeds aan herinneren dat er geen feestjes zijn met Koningsdag, maar het is helaas toch echt zo. Gelukkig betekend dat niet dat je de hele dag thuis moet doorbrengen.

Heb je nog geen plannen tijdens Koningsdag? Dan hebben wij leuk nieuws voor je. Er is namelijk een oranje tompouce drive-thru op koningsdag, georganiseerd door Robert van Beckhoven (die je misschien nog wel kent van Wie Is De Mol?).

Robert is Meester Boulanger en heeft een eigen bakkerij in het Brabantse Oisterwijk. Daar zal dus ook de drive-thru zijn. Tijd voor een roadtripje dus. 😉

Lekkere snacks

De oranje tompoucen zijn vers gemaakt met huisgemaakt bladerdeeg, echte Zwitserse vanille room en oranje fondant. Yumm!

Naast de tompoucen kun je ook andere lekkere snacks halen bij de drive-thru, zoals tijgersoezen, macarons en oranje chocoladeflikjes.

Je kunt via de site van de bakkerij je bestelling plaatsen en een tijd kiezen om het af te halen in de drive-thru. Je hebt bijvoorbeeld 4 oranje tompoucen voor een 10tje. Lekker om te delen met je vriendinnen dus. 😉

Heb je hierna de drive-thru liefde te pakken? Probeer dan ook eens de Hollywood drive-thru in Rotterdam. Deze drive-thru wordt georganiseerd door het Hollywood Event Centre en bij deze drive-thru met het Hollywood thema kun je de lekkerste burgers, wafels en broodjes halen. Alles volledig corona-proof natuurlijk.

Meer over eten