Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 21 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Je ergste date ooit #4: Ik wilde mijn ex jaloers maken met een Tindermatch

We hebben er allemaal wel een gehad: die date waar je het liefst nooit meer aan denkt omdat het zo awkward was. Maar stiekem geven we ook toe dat we enorm kunnen lachen om de awkward date-ervaringen van een ander. In deze nieuwe rubriek op Beautify delen wij de meest ongemakkelijke dates van onze lezeressen met je.

Cringe is een understatement.

Je ergste date ooit

Hoewel het niet leuk is als je er zelf een hebt, het is wel leuk om te lezen over de awkward date-ervaringen van een ander. In ‘je ergste date ooit’ vertellen onze lezeressen het verhaal van hun meest ongemakkelijke date ooit.

Deze week vertelt Kiki over haar ergste eerste date, die ze had met een spontane Tindermatch.

Tindermatch

‘Een aantal jaar geleden was het net uit met mijn ex, maar we hadden nog wel contact. Op een dag kregen we ruzie en uit boosheid had ik Tinder gedownload. Ik had al snel een match met een jongen die me meteen een berichtje stuurde.

Hij zei: ‘Ik zie dat ik niet ver van je vandaan ben en zit toevallig in de auto. Heb je zin om spontaan te doen en nu op date te gaan?’ Doodeng vond ik het, maar hij leek me aardig en het was zaterdagavond. Daarnaast was ik super boos op mijn ex en wilde hem jaloers maken.

Ik sprak af met de jongen, maar vrij snel had ik door dat ik hem niet aantrekkelijk vond en ook helemaal geen interesse had in een andere man in mijn leven. We zijn toch een drankje gaan doe op het terras, maar hij was enorm lomp tegen me, al beschreef hij dat zelf als ‘tegengas geven’.’

Naam van mijn ex

‘Daar was ik dus al vrij snel klaar mee en liet dat ook duidelijk merken. Tot overmaat van ramp zaten er een tafeltje achter ons twee mannen die het continu over iemand hadden met dezelfde naam als mijn ex. Erg gênant dus. Hij bood aan me thuis af te zetten (waarom ik ja zei, geen idee) en toen we bij mij thuis aankwamen wilde ik zo snel mogelijk weg.

Hij had echter andere plannen en kuste me onverwachts. Ik probeerde hem ongemakkelijk van me af te duwen maar hij had zijn arm zo strak om me heen dat dat niet lukte. Ik ben zo snel mogelijk naar binnen gegaan.

Hij had daarna zelfs het lef om me te appen met ‘Ik had wel wat meer passie verwacht in je kus’. Ik werd boos en zei tegen hem dat ik ook totaal niet had willen kussen en heb hem toen geblokkeerd en verwijderd. Zoiets doe ik dus nooit meer.’

Heb jij zelf een awkward dateverhaal dat je graag (anoniem) met ons wil delen? Mail het dan naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.

Lees ook: Je ergste date ooit #3: we zaten aan elkaar vastgebonden op onze eerste date