Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Je ergste date ooit #3: we zaten aan elkaar vastgebonden op onze eerste date

We hebben er allemaal wel een gehad: die date waar je het liefst nooit meer aan denkt omdat het zo awkward was. Maar stiekem geven we ook toe dat we enorm kunnen lachen om de awkward date-ervaringen van een ander. In deze nieuwe rubriek op Beautify delen wij de meest ongemakkelijke dates van onze lezeressen met je.

Cringe is een understatement.

Je ergste date ooit

Hoewel het niet leuk is als je er zelf een hebt, het is wel leuk om te lezen over de awkward date-ervaringen van een ander. In ‘je ergste date ooit’ vertellen onze lezeressen het verhaal van hun meest ongemakkelijke date ooit.

Deze week vertelt Melanie over haar eerste dat in een escape room.

Spontane date in een escape room

‘Ik ging ooit spontaan met 2 vrienden naar een escape room, maar de kamer was voor 4 personen. Ik had al een tijdje contact met een jongen via Tinder, dus besloot hem mee te vragen, aangezien hij in de buurt van de escape room woonde.

Dat was een grote fout, want al vanaf het eerste moment dat ik hem zag dacht ik: nee, niet mijn type. En toen moesten we de escape room nog doen. Het spel bestond uit twee verschillende ruimtes, in de ene ruimte zaten ik en mijn tinderdate en in de andere ruimte mijn 2 vrienden.

Handboeien

We zaten ieder met boeien aan elkaar gemaakt, en die boeien liepen dus blijkbaar door de muur naar de andere kamer waar mijn twee vrienden zaten. Zij hadden dit vrij snel door, en waren eerder in hun kamer dan ik en mijn date.

Het leek hen dus leuk om de boeien helemaal naar hun kant te trekken, zodat ik en mijn date verplicht heel dicht tegen elkaar aan moesten zitten. Dit was natuurlijk extreem ongemakkelijk, want ik vond hem niet leuk of aantrekkelijk en kende hem net.

Uiteindelijk zijn we met veel moeite uit die boeien gekomen en hebben we de escaperoom afgemaakt. Na het ongemakkelijke afscheid heeft hij mij nog wel een appje gestuurd, maar daar heb ik nooit meer op gereageerd. Oeps.’

Heb jij zelf een awkward dateverhaal dat je graag (anoniem) met ons wil delen? Mail het dan naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.

Lees ook: Je ergste date ooit #2: hij zei dat ‘ie van me hield op onze eerste date