Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Aha! Is dit de locatie én eerste deelnemer van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson?

Nog geen maand geleden kregen we te horen dat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson – ondanks corona – dit jaar wél doorgaat. Vanzelfsprekend gaat het er wel iets anders uitzien. Niet in het welbekende Gota Resort op de Filipijnen, maar in Europa. Waar precies was nog onbekend, tot nu.

Het gaat allemaal plaatsvinden in Kroatië én de eerste deelnemers lijkt ook bekend te zijn.. We praten je bij.

Nieuw seizoen Expeditie Robinson

Vorig jaar ging het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson helaas niet door. Op het laatst was de trip naar de Filipijnen gecanceld. Dit jaar is de reis naar deze tropische bestemming ook niet mogelijk, maar gelukkig heeft Europa ook veel te bieden. Niet geheel verrassend dat het nieuwe seizoen hier wordt opgenomen.

Wat de exacte locatie zou worden, was nog niet bekend. Inmiddels weten we dat de deelnemers gaan strijden in Kroatië! Da’s ook direct alles wat we weten, welk eiland het precies wordt is namelijk nog niet bekend. Kroatië kent veel kleine eilandjes, dus dat moet helemaal goed komen.

Iets minder exotisch dan de Filipijnen horen we je denken, maar de temperaturen in Kroatië gaan de proeven gegarandeerd ook zwaarder maken. Zo kan het overdag zo’n 40 graden worden en ‘s nachts aanvoelen als een koude dag in Nederland. Yikes.

Eerste kandidaat bekend?

Nu is het dus opletten geblazen op de Gram. Volgende maand vertrekken de deelnemers (en crew) naar Kroatië en starten de opnames, hoorden we in de podcast van Shownieuws. Wie het een beetje geheim wil houden, zorgt er natuurlijk voor dat de socialmediakanalen gevuld blijven (zodat we niet weten wie vroeg afvalt), maar her en der zullen vast hints opduiken!

Ook laat Kayleigh van den Hout in de podcast weten dat ze verwacht dat er weer een SBS-ster mee gaat doen én dat ze de naam Dennis Schouten veel voorbij hoort komen. Hij zou vorig jaar al meedoen én gaat naar Kroatië. Eén en één is twee?