Demi Rutten
Demi Rutten Life 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijktip: deze nieuwe Netflix film met Teen Wolf’s Dylan O’Brien wil je vandaag nog zien

Netflix is onze reddende engel tijdens de lockdown. Zonder al hun toffe nieuwe films en series zouden we ons waarschijnlijk kapot vervelen. Nu staat er vanaf vandaag weer een mooi pareltje online, namelijk een avontuurlijke film met in de hoofdrol Dylan O’Brien. Je weet wel, Stiles uit Teen Wolf? Of Thomas van The Maze Runner, maar net waar je van houdt. 😉

Zei iemand knappe mannen en badass chicks?

Deze nieuwe Netflix film met Teen Wolf’s Dylan O’Brien wil je zien

Netflix is onze grote vriend voor ontspanning en vermaak in deze tijden. Lekker een filmpje opzetten en nergens over nadenken. Heer-lijk! En nu verwent Netflix ons vandaag weer met een pareltje, want een nieuwe film met Dylan O’Brien in de hoofdrol staat nu online op de streamingdienst.

De film heet Love And Monsters en gaat over een komeet die ervoor zorgt dat alle koudbloedige dieren op aarde veranderen in monsters. Een groot deel van de mensheid wordt vermoord, en de rest woont voortaan in beschermende bunkers genaamd colonies.

Joel (onze geliefde Dylan O’Brien) is al 7 jaar gescheiden van zijn vriendin Aimee en kan haar niet vergeten. Daarom gaat hij, nadat zijn bunker is aangevallen door een bloeddorstig insect, opzoek naar Aimee.

Dit betekent natuurlijk veel vechten met monsters. Zie het als een soort The Walking Dead, maar in plaats van zombies zijn het grote, agressieve insecten. Klinkt vet toch?!

Release

Naast Dylan O’Brien, die we kennen van Teen Wolf en The Maze Runner, speelt Jessica Henwick de rol van Aimee. De film zou in Amerika eigenlijk gereleased worden in de bioscoop op 6 maart 2020, maar door de welbekende pandemie werd deze datum verschoven. Eerst naar april 2020, en later naar oktober 2020.

Uiteindelijk hebben de makers besloten de film in oktober on demand uit te brengen, en nu kunnen wij hem dus bekijken op Netflix. Waar wacht je nog op? 😉

Lees ook: Waarom je vandaag nog de Netflix-documentaire Seaspiracy wil kijken