Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Heftig! Danny uit Ex on the Beach: Double Dutch is nog maar anderhalf jaar geleden zijn been verloren

Het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is weer van start gegaan. Nog voor het op televisie kwam, maakten we al kennis met de officiële cast en beetje bij beetje zullen we ze beter leren kennen. Danny Moors is een van de deelnemers. Nog maar een anderhalf jaar geleden verloor hij zijn been, en nu is hij helemaal klaar om de boel op stelten te gaan zetten in de villa.

We praten je bij.

Danny Moors uit Ex on the Beach: Double Dutch

De Brabantse Danny Moors is 23 jaar en komt uit Helmond. Stoer, sportief én bedekt met tatoeages: de beschrijving op zijn profielpagina op MTV klopt als een bus. En op zich past die beschrijving redelijk goed bij in ieder geval elke mannelijke deelnemer – eerlijk toegegeven, ook veel vrouwen voldoen eraan, maar wat er aan Danny opvalt, is zijn beenprothese.

De eerste keer in de geschiedenis van Ex on the Beach: Double Dutch doet er een deelnemer mee met een prothese. Danny vertelde in een interview hoe hij anderhalf jaar geleden een deel van zijn been verloor.

Heftig motorongeluk

Nog maar een half jaar geleden verloor hij zijn been na een heftig motorongeluk. Heftig was het zeker, want Danny belandde in het ziekenhuis en raakte een deel van zijn been kwijt. Destijds had hij het er met een vriend over, hij dacht dat de aandacht van meiden wel een stuk minder zou worden na het ongeval. Niets is minder waar.

Sterker nog, meteen in het ziekenhuis heeft hij met drie vrouwen seks gehad. Dat zal er vast voor hebben gezorgd dat hij het positief bekijkt. “Het is wat het is en ik moet ermee door. Ik kan wel thuis in een hoekje gaan zitten, maar daar heb je alleen jezelf mee”, vertelt Danny.

Meer over EOTB: Double Dutch: