Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Aha! Hét bewijs dat Temptation-Shirley meedoed aan Ex on the Beach: Double Dutch

Ons favoriete realityprogramma Ex On The Beach: Double Dutch is weer begonnen. Het nieuwe seizoen is 11 april van start gegaan en we kunnen weer veel drama verwachten (what’s new?). Thanks to alle exen die de zee uit komen lopen. Daarover gesproken, op Instagram kwamen we een opvallend bewijs tegen dat Shirley – die je kan kennen van Temptation Island – óók het water uit komt lopen.

We praten je bij.

Ex on the Beach: Double Dutch

Je neemt een strand, een irritante tablet, singles én exen en je hebt een parel van een tv-programma: Ex on the Beach: Double Dutch. Het nieuwste seizoen is weer begonnen en dat beloofde veel goeds. Spanning, drama en lust waren de drie hoofdonderdelen van de eerste aflevering – en waarschijnlijk ook de rest van het seizoen.

We hebben kennisgemaakt met de officiële cast en de eerste ex kwam uit het water lopen (wat voor Keanu aka de duivel geen goed teken was). We weten ook dat er nog velen zullen volgen. Het een en ander is zelfs al uitgelekt. Zo zou Harrie de Hengst dit nieuwe seizoen terugkeren én is er bewijs dat Shirley – die je kan kennen van Temptation Island – de zee uit komt lopen.

Eerdere speculatie

Shirley Cramer werd al eerder genoemd als mogelijke deelnemer van het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch (in de Roddelloog op Rumag TV), maar nu is er geen twijfel meer over mogelijk. Kijk maar eens goed naar onderstaande Instagram post van Shirley herself en dan naar de aftiteling/vooruitblik van het einde van de eerste aflevering.

Exactly. We zien de schim van Shirley. De bikini klopt, de tattoo zien we zelfs terug: er is geen twijfel meer mogelijk! Waar we nu wél benieuwd naar zijn, is welke ex voor Shirley uit het water gaat komen.

shirley van ex on the beach: double dutch
Instagram @juicechannel_

Liefdesleven

Shirley Cramer heeft natuurlijk meegedaan aan Temptation Island met ex-lover Damian. Hoewel niemand de fout in ging, liep de relatie stuk terwijl we daar allemaal getuigen van waren, het was toch wel een van de heftigste relaties van dat seizoen Tempa.

Damian op het strand zou dus wel zorgen voor een spannende aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. Can’t wait.