Demi Rutten
Demi Rutten Life 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Bloedheet! Dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch belooft een en al seks

Ja ja, gisteren was het eindelijk zo ver: de eerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch werd uitgezonden. En boy, wat hebben we genoten. Dit seizoen belooft een en al seks en drama, en dat begon al in aflevering 1.

Lesley noemt zichzelf niet voor niets de vrouwelijke Harry. 😉

Ex On The Beach: Double Dutch belooft een en al seks

Let op: dit artikel bevat spoilers voor aflevering 1

We moesten er even op wachten (thanks corona), maar gisteren was het eindelijk zo ver. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen EOTB:DD werd uitgezonden op MTV. Yes! En één ding was vrij snel duidelijk, de deelnemers houden zich dit keer zeker niet in.

Seks

Dat seks iets is dat veel voorkomt in alle seizoenen van het programma, wisten we al, maar de huidige deelnemers overtreffen al onze verwachtingen. Zo werd er tijdens de eerste dates (je weet wel, toen ze elkaar net een uur kende), gelijk gezoend door Shani en Dusty en Lesley en Keanu.

Om het nog leuker te maken, besloten deze vier daarna in de hottub een partnerruil te doen en zoende Keanu met Shani en Lesley met Dusty. Shani en Keanu bleken elkaar trouwens ook al te kennen van het uitgaansleven, en op de vraag of zij al eens seks hadden gehad zei Keanu ‘nog niet’. Zou daar nog iets gaan gebeuren?

Vrouwelijke Harry

Lesley maakt meteen haar uitspraken waar in de eerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch, en gedraagt zich als de vrouwelijke Harry door gelijk met Keanu het bed in te duiken en 2 keer seks te hebben. Over haar liefde voor pijpen praat ze ook maar al te graag. Ieder zijn hobby toch?

Odim en Shani slapen de eerste nacht samen, tot groot ongenoegen van Jurney. Zij maakt Odim duidelijk dat dat het einde voor hen betekent, ook al is er volgens Shani alleen wat gevoeld bij elkaar.

De eerste ex

Alsof Keanu nog niet goed genoeg begonnen was, is ook de eerste ex die aanspoelt van hem. Imke komt voor hem uit het water, met wie hij een tatoeage van een kroontje deelt.

Keanu en Imke hadden een relatie tijdens de eerste lockdown, tot Keanu vreemdging. Wat hij overigens nog steeds ontkent, maar Imke zegt bewijs te hebben. Als wraakactie had Imke een trio met de twee beste vrienden van Keanu. Pijnlijk…

De ontmoeting tussen die twee liep dan ook niet heel soepel. Keanu ontkende zijn vreemdgaan alweer, waardoor Imke begon over haar wraak-trio. Keanu was zichtbaar geïrriteerd en noemde haar een hoer. Dat eindigde met een cocktail in zijn gezicht. Tja, boontje komt om zijn loontje.

Dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch belooft dus vooral veel seks. Heel veel seks. En drama. We weten niet van jou, maar wij hebben er zin in. 😉

Lees ook: Aha! Hét bewijs dat Temptation-Shirley meedoed aan Ex on the Beach: Double Dutch