Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 13 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Dit MOET je zien: zó zag Shani uit Ex on the Beach: Double Dutch er vroeger uit

Handjes omhoog als je nog aan het bijkomen bent van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch. De deelnemers overtreffen nu al onze verwachtingen, en dan hebben we het vooral over de zoensessie (inclusief partnerruil) in de hottub. Noem één iemand die gegarandeerd opviel en je hebt het over Shani.

Shani van Hoey hoort bij de officiële cast, bestaande uit acht singles die vanaf dag één het strand op (en de villa in) komen lopen. Maar zoals ze er nu uitziet, zag ze er vroeger niet uit.

Shani van Hoey uit Ex on the Beach: Double Dutch

De Belgische blondine gaat gegarandeerd voor de nodige drama zorgen, en wij kunne niet wachten. Ze is 23 jaar en woont in het Belgische Temse. En hoewel we nog maar één aflevering hebben gezien, leren we de Belgische schone al goed kennen. Ze is luid, aanwezig en recht voor haar raap. Hét perfecte ingrediënt voor een programma als Ex on the Beach: Double Dutch.

Daarnaast valt ook haar verschijning op. Ze ziet er niet alleen uit als een tattookoningin, ze is er ook nog eens een. Vlak voor de coronacrisis vorig jaar opende ze Tinta Maldita, haar eigen tattooshop. Genoeg tijd om mee te doen aan Ex on the Beach, moet ze hebben gedacht.

Brunette van origine

Goed. Shani heeft er niet altijd zo uitgezien, of course. Een rondje op het wereldwijde web en we kwamen wat oude foto’s tegen. Eerlijk is eerlijk, wij moesten 2(0) keer knipperen voor we zagen dat dit toch écht dezelfde Shani is.

Sommige mensen veranderen in die tientallen jaren nooit, en anderen hebben een hele metamorfose ondergaan. Bij Shani is dat tweede het geval. Oordeel zelf:

Shani uit Ex on the Beach: Double Dutch
Facebookpagina Shani
Shani uit Ex on the Beach: Double Dutch
Facebookpagina Shani
Shani uit Ex on the Beach: Double Dutch
Facebookpagina Shani