Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Je ergste date ooit #2: hij zei dat ‘ie van me hield op onze eerste date

We hebben er allemaal wel een gehad: die date waar je het liefst nooit meer aan denkt omdat het zo awkward was. Maar stiekem geven we ook toe dat we enorm kunnen lachen om de awkward ervaringen van een ander. In deze nieuwe rubriek op Beautify delen wij de meest ongemakkelijke dates van onze lezeressen met je.

Cringe is een understatement.

Je ergste date ooit

Hoewel het niet leuk is als je er zelf een hebt, het is wel leuk om te lezen over de awkward date-ervaringen van een ander. In ‘je ergste date ooit’ vertellen onze lezeressen het verhaal van hun meest ongemakkelijke date ooit.

Deze week vertelt Siska over haar ergste eerste date ooit, die voor haar een tikkeltje te snel ging.

Ik hou van je

‘In 2019 ging ik uit met een jongen, het was de tweede keer dat we elkaar zagen maar ons eerste afspraakje. We gingen naar een feestje en het was gezellig, en uit het niets zei hij dat hij van me hield. Op onze eerste date.

In eerste instantie dacht ik nog dat hij het in the heat of the moment zei, aangezien we allebei ook niet meer nuchter waren. Maar vervolgens deed hij meerdere van dit soort kleffe dingen en luisterde hij niet als ik aangaf dat het voor mij te snel ging.

Ik heb daarom direct daarna het afgekapt en het contact verbroken. Zo snel gaan was niet echt mijn cup of tea.’

Super gênant dit! Heb jij zelf een awkward verhaal dat je graag (anoniem) met ons wil delen? Mail het dan naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.

Meer over de liefde