Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Klaar met Netflix? Probeer deze 5 date-ideeën eens

Er is niks leukers dan op een romantische date gaan met je lover. Helaas is uiteten of naar de biosscoop gaan al even niet meer mogelijk, en is Netflix onze beste vriend. Ook een beetje klaar met die wekelijkse Netflix-dates en wil je een keer wat anders? We got you. Beautify zet 5 leuke date-ideeën voor je op een rijtje waar geen Netflix aan te pas komt.

Wie zegt dat je in lockdown geen creatieve dates kunt hebben?

5x date-ideeën zonder Netflix

Leuke dingen doen met je partner is belangrijk om je relatie levendig te houden. Het is ons sinds de lockdown alleen moeilijker gemaakt om eropuit te trekken met onze lover. Netflix is vaak de enige optie die overblijft, en oké dat is ook leuk op zijn tijd, maar om dit nu elke week te moeten doen is ook weer te veel van het goede. Daarom zetten wij 5 leuke date-ideeën voor je op een rijtje zodat jullie je dates wat meer af kunnen wisselen.

1.Maak een bucketlist

Jij en je lover hebben vast nog heel veel plannen samen. Je kunt ze nu waarschijnlijk niet uitvoeren, maar dat betekent niet dat je niet samen kunt dromen. Maak een bucketlist van alles dat jullie nog willen doen, plekken die jullie willen zien of dingen die jullie samen willen bereiken.

2.Bak een taart

Ga samen de keuken in en bak een taart. En dan bedoelen we zo’n fancy taart met meerdere lagen en fondant erop. Daar ben je uren mee bezig en jullie kunnen ook nog eens lekker smullen daarna. Enne, niemand heeft gezegd dat met een beetje bloem gooien verboden is. 😉

3. Maak een restaurant van je huis

Met alleen jullie twee als gasten. Tover je woonkamer om tot een romantisch restaurant en bestel een 3-gangenmenu bij jullie favoriete restaurant. Serveer het eten op mooie borden en het is net alsof jullie echt uit eten zijn.

4. Speel online quizjes

Er zijn talloze quizjes te vinden online die jullie samen kunnen doen. Op YouTube vind je bijvoorbeeld ‘raad het intro liedje van een serie’ in allerlei genres, van jeugdsentiment tot Disney. Of doe de grappige quizjes op Buzzfeed en kom erachter welk soort pizza jullie zijn.

5. DIY iets voor in jullie huis

Ga samen lekker klussen en maak jullie huis nog gezelliger. Schilder bijvoorbeeld ene meubelstuk of maak samen iets moois om aan de muur te hangen. Lekker samen kliederen met verf én een mooi uitresultaat in jullie huis, wat wil je nog meer?

Lees ook: Good to know: dít is het perfecte leeftijdsverschil