Redactie
Redactie Beauty en Style 2 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor lang haar die we nodig hebben

Dat de kappers weer open gaan vanaf morgen is natuurlijk iets waar we ons enorm op verheugen. Het is dan nu ook écht tijd voor een nieuw kapsel. Ook als je lang haar hebt en je lokken niet kwijt wilt, is het goed om het toch te knippen om het gezond te houden. Wil je wel iets anders maar heb je geen idee wat? Jouw favoriete celebrities met lange lokken geven je een dosis inspiratie.

Lang haar

Het is geen verrassing dat we fan zijn van verschillende kapsels. En hoewel je misschien denkt dat lang haar saaier is, is niets minder waar. Je kunt namelijk enorm veel met lang haar. Niet alleen de lengte van je haar doet al veel voor je, ook de kleur en de stijl geeft echt die twist aan je lange haar. En als je nu met een coronakapsel thuiszit, kun je vast wel wat inspiratie gebruiken.

1. Gewaagde kleur

Waarom altijd voor blond, bruin of zwart gaan als je je lange haar ook een unieke kleur kunt geven, zoals roze, blauw of paars? Dove Cameron bewijst dat het een coupe is die iedereen kan rocken. Durf jij het aan?

2. Golvende lokken

De zomer komt eraan en dat betekent dat lange golvende lokken weer hot zijn. De beachy look is alles wat we nodig hebben op dit moment, en het staat uiteraard het mooiste als je haar lekker lang is. Ook Kylie Jenner, koningin van lange lokken, voorziet ons weer van de juiste dosis inspiratie.

3. Bronde krullen

Na het zien van Hailey Biebers bronde haarkleur waren we opslag verliefd. De high- en lowlights creëeren de perfecte look voor wanneer jij besluit over te stappen van blond naar bruin. Ook Jennifer Lopez rockt de bronde look met krullen.

4. Stijl haar

Wij zijn verliefd op het lange en stijle haar van Kim Kardashian. Het kapsel is goed te combineren met een fancy outfit, maar ook voor een casual gelegenheid is het perfect.

5. 90s inspired kapsel

Lage krullen creëeren een zachte maar volumineuze look, zoals in de 90’s. Het schijnt weer helemaal terug te zijn: je ziet veel celebrities voorbijkomen met een volumineuze coupe. Ook Dua Lipa is fan, ze maak de look af met twee schattige speltjes.

6. Strakke zijscheiding

Om je lange haar nét even die twist te geven dat het nodig heeft, is een zijscheiding perfect. Het geeft het net wat meer volume en laat je gezicht een stuk beter uitkomen. Met een goed paar statement-oorbellen steel jij de show. Cardi B geeft ons inspiratie.

7. Box braids

Met de juiste verzorging en dikte van de vlechten zijn box braids de perfecte haarstijl voor lang haar. Ook Zendaya bewijst dat weer met haar iconische look tijdens de Critic’s Choice Awards in 2020.

8. Blond met middenscheiding

Heb jij altijd al getwijfeld om voor een wat lichtere kleur te gaan? Dan vertellen wij (en Sofia Richie) je bij deze dat je het gewoon moet doen.

9. Wet look

Een prachtige rode coupe is nooit mis. Madelaine Petsch rockt deze wet look.

10. Omarm die krullen

Krullen zijn over het algemeen al prachtig om te zien, maar wanneer je lange lokken hebt vallen ze nóg meer op.