Demi Rutten
Demi Rutten Life 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je proberen: Lay’s komt met nieuwe chips smaken- geïnspireerd door je favo fastfoodketens

Is het heel gezond? Vast niet, maar af en toe is het heerlijk om die zak chips open te trekken op de bank. Chips merk Lay’s komt nu met iets heel bijzonders, namelijk 3 nieuwe smaken gebaseerd op je favoriete fastfoodketens.

En je kunt ze vanaf 19 april al vinden in je supermarkt. 😉

Lay’s komt met nieuwe chips smaken

Kun je je nog herinneren dat Lay’s kwam met de smaak stokbroodje kruidenboter? Of patatje joppie? Deze smaken kwamen voort uit limited edition acties.

Lay’s houdt namelijk regelmatig een soort proef waarbij ze speciale smaken op de markt brengen, meestal voor een jaar, en na dat jaar mogen de mensen stemmen over welke smaak ze permanent willen behouden.

Nieuwe smaken

Nu komt Lay’s weer met een leuke actie, namelijk 3 nieuwe limited edition smaken. En niet zomaar smaken, nee deze smaken zijn gebaseerd op onze favoriete fastfoodketens.

Het chips merk komt namelijk met KFC, Subway en Pizza Hut smaken. Hoe lekker klinkt dat? De smaak KFC Original Recipe Chicken zal smaken naar de bekende mix van kruiden en specerijen die KFC gebruikt voor zijn kip.

De smaak Subway Teriyaki zal smaken naar, je raadt het al, het bekende gelijknamige broodje van Subway. En de smaak Pizza Hut Margherita zal smaken naar mozzarella en tomaten zoals ze die bij Pizza Hut gebruiken.

Deze drie limited edition Icon Restaurant Flavours zijn vanaf maandag 19 april te koop bij de supermarkt. Na een jaar kun je dus stemmen op je favoriete smaak, die definitief in het assortiment blijft. Goed excuus om ze lekker vaak uit te testen dus. 😉

Meer over yummie dingen