Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 23 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

De lekkerste broodjes in Utrecht, Amsterdam, Leiden of Breda? Dit TikTok-account deelt het!

Het hoogtepunt van de dag is in tijden van de quarantaine toch wel lunch buitenshuis. Gelukkig kan er op veel plekken nog worden afgehaald, al moet je dan natuurlijk wel weten waar je moet zijn voor de lekkerste broodjes. Vergeet Google, maar kijk eens op TikTok.

De ‘broodjestester’ keurt namelijk de lekkerste broodjes van steden als Utrecht, Amsterdam, Leiden en Breda.

TikTok: de lekkerste broodjes

Als je uren loopt te scrollen op TikTok (we get it), ken je de video’s van de broodjestester gegarandeerd. Inmiddels heeft het account ruim 43.000 volgers en worden steeds meer broodjes getest.

Het account is heel simpel: twee vrienden testen broodjes in heel Nederland en geven daarbij hun ongezouten mening. Dat alles wordt vastgelegd in een video en op TikTok gedeeld, zodat jij en ik weten waar we in vervolg onze boterham moeten scoren. Is dat fijn, of is dat fijn?

Verschillende steden

De heren gaan verschillende steden af. Zo hebben ze in Utrecht al broodjes bij Broodje Ben (of course), Bigoli en Broodje Mario getest. Verder vind je op het account tips voor lekkere broodjes in onder andere Haarlem, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Eén ding is zeker, nadat je alle video’s hebt bekeken heb je gegarandeerd trek gekregen. Ook leuk: in de comments worden geregeld suggesties gedaan voor nieuwe broodjestests, je kan dus ook zelf je favoriete broodje aanraden!

@broodjestester

Volg ons voor de lekkerste broodjes! #lunch #broodjes

♬ Food – Densky9

@broodjestester

Volg ons voor de lekkerste broodjes! #broodjes #lunch

♬ Food – Densky9

@broodjestester

Volg ons voor de lekkerste broodjes! #broodjes #lunch

♬ Food – Densky9