Demi Rutten
Demi Rutten Life 21 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Savage love: dit zijn 5 tekenen dat je te veel op Tiktok zit

Je hoeft ons niet uit te leggen waarom, want wij houden net zoveel van Tiktok als jij. We kunnen uren scrollen door al die dansjes, recepten, hacks en tips. Heer-lijk! Maar we weten ook allemaal dat te veel schermtijd niet goed voor je is. Als je deze 5 tekenen herkent, zit je ietsje te veel op Tiktok.

Tiktok dansjes doen is ook sporten, toch?

Tekenen dat je te veel op Tiktok zit

Riep jij ook aan het begin van het Tiktok-tijdperk dat je die app nooit zou gaan gebruiken? Ja same, en toch zijn we er nu zowat verslaafd aan. We weten niet wat het is, maar we blijven maar scrollen.

Het is het ideale tijdverdrijf, waar soms veel te veel tijd in gaat zitten. Dit zijn 5 tekenen dat je misschien ietsje te veel op Tiktok zit.

1.Als jij liedjes op de radio hoort, zing je automatisch de Tiktok versie mee

I don’t know about you, Bitch I hope the fuck you do! Ja, dat is dus niet helemaal de originele tekst op 22 van Taylor Swift. En toch zit je daar in je auto, deze tekst te zingen.

2. Bij het horen van bepaalde nummers, begin je spontaan Tiktok dansjes te doen

Tu tu tu, ja dat dansje op Savage Love van Jason Derulo doet je lichaam helemaal vanzelf wanneer je het hoort.

3. Je zit er letterlijk uren op

Je opent de app om eventjes snel te scrollen, en wanneer je opkijkt ben je 3 uur verder en is de was nog steeds niet gedaan. Oeps.

4. Jij stuurt je lover meer Tiktok filmpjes dan appjes

De communicatie tussen jou en je partner bestaat voortaan uit leuke filmpjes die jij vindt op Tiktok, die je doorstuurt naar je partner. ‘Oh dit recept moeten we echt proberen!’, en ‘Kijk dit is echt relationship goals!’. Misschien is het beter voor je relatie om af en toe ook te communiceren buiten die filmpjes om. 😉

5. Als iemand je vraagt waar je een recept/skincare hack/kledingstuk vandaan hebt, is je antwoord Tiktok

Die pasta die je hebt gemaakt? Tiktok. Dat jurkje dat je zo goed staat? Ja je raadt het al. Ijsrolling gebruiken in je skincare-routine? Kan maar door 1 ding komen. Niks mis mee, maar je vrienden hoeven jou niet meer te vragen waar je iets vandaan hebt. Het antwoord is namelijk altijd: Tiktok.

Lees ook: Red flags: 5 voortekenen dat iemand van plan is je te ghosten