Demi Rutten
Demi Rutten Life 22 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Ex On The Beach: Double Dutch juice: heeft de ex van Jørney nu een relatie met Shani?

Ja ja, we hebben weer wat drama voor jullie. Roddelkanaal Juice Channel kwam namelijk met DM’s waaruit blijkt dat de ex van Jørney, Davey, nu een relatie met Shani heeft. En een andere ex van Davey heeft er van alles over te zeggen. Wij praten je bij.

No fear Davey, Shani is here!

Heeft Ex On The Beach-Shani nu een relatie met de ex van Jørney?

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is alweer twee weken aan de gang, en er is juice genoeg. En natuurlijk is het onze plicht om jullie daarvan op de hoogte te houden.

Ons favoriete roddelkanaal Juice Channel bracht gisteren op Instagram een verhaal naar buiten, dat heel veel drama voorspelt. De ex van Jørney, genaamd Davey Schniermanni, zou nu namelijk een relatie hebben met Shani. Hoe zit dit precies? We leggen het je uit.

Davey

Er is namelijk uitgelekt dat Davey, de ex van Jørney, gaat verschijnen op het strand. Dit heeft een andere ex van Davey (Destiny, waarmee hij een kind heeft) bevestigd via Instagram. Ook zijn er meerdere bronnen die bevestigen dat Davey sinds Ex On The Beach een relatie heeft met Shani.

DM’s

De DM’s van Juice Channel stromen vervolgens vol met vrouwen die laten weten dat Davey nog steeds achter de vrouwen aan zit. Zo zou hij veel meiden berichten sturen via Snapchat en Instagram om af te spreken, terwijl hij dus een relatie heeft met Shani. Niet zo netjes dus.

Zijn ex Destiny laat ook weten dat zij destijds uit elkaar zijn gegaan omdat Davey haar bedrogen had. Ook stuurt hij haar nog dagelijks berichten en zegt spijt te hebben en haar terug te willen. En nogmaals, dit alles tijdens zijn relatie met Shani dus.

destiny
@juicechannel_

Davey heeft laatst zelfs een tatoeage laten zetten van Shani’s naam. Daar tegenover zegt Destiny weer dat Davey Shani altijd zwart maakt bij haar en haar dik noemt (not cool dude). Snappen jullie het nog?

shani
@juicechannel_

Ex On The Beach

De deelnemers mogen zelf niks bevestigen zolang het seizoen nog niet is afgelopen, dus zelf hebben Shani en Davey hun relatie nog niet toegegeven. Wel zijn er al een aantal foto’s opgedoken waaruit duidelijk op te maken is dat Davey en Shani samen zijn.

shani davey
@juicechannel_

Jørney

Davey’s ex Jørney is ook om een reactie gevraagd op al dit nieuws, en zij gaf aan er het liefst buiten gehouden te willen worden. Vervolgens heeft Destiny weer een woordje klaar over Jørney. Zo zou ze voor Ex On The Beach een escort zijn geweest en zou ze zwaar aan de drugs zitten. Volgens Destiny is heel Jørney’s ‘positieve houding en gezonde levensstijl’ die wij zien op tv nep.

reactie Jorney
@juicechannel_

Jørney en Davey hadden een lange relatie toen ze allebei nog jong waren en hadden zelfs een Instagram-account samen. Jørney ontkent overigens alle uitspraken van Destiny en zegt niet met haar negativiteit te willen omgaan. Duidelijk.

destiny
@juicechannel_

Wat is er allemaal waar van dit verhaal? Wij hebben geen idee. Wel is er ondertussen genoeg bewijs geleverd dat Davey niet bepaald te vertrouwen is. Dus Shani, zoek nog maar even lekker verder naar jouw prince charming, want dit verdient niemand. 😉

Lees ook: Zou het? Jørney en Shani uit Ex On The Beach: Double Dutch lijken geen vriendinnen te zijn