Demi Rutten
Demi Rutten Life 21 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG: geeft Ex On The Beach-Jørney toe verliefd te zijn op Odim?

Eerder schreven we al over het vermoeden dat Odim en Jorney van dit seizoen Ex On The Beach: Double Dutch een stelletje zouden zijn, maar nu lijkt er bewijs. Jørney schrijft namelijk op haar Instagram-pagina dat ze verliefd is op Odim. Say what?!

Wat een leuk nieuws! Dat is een keer wat anders dan alle Ex On The Beach-drama.

Ex On The Beach-Jørney geeft toe verliefd te zijn op Odim

Al vanaf dag 1 leken Odim en Jørney serious business in dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Odim maakte enkele afleveringen geleden de fout om Jørney in te ruilen voor Shani, maar kwam daar al snel op terug. Afgelopen zondag zagen we Odim en Jørney zelfs seks hebben.

Nu reageert Jørney daarop, omdat er nogal wat commotie rondom hun vrijpartij is. Iedereen dacht namelijk dat jørney geen seks zou hebben in de villa. Via een Instagram-post laat ze weten dat ze nooit gezegd heeft dat ze geen seks heeft, maar dat ze pas seks heeft met iemand als ze er een band mee heeft.

Ook legt ze uit dat ze al 9 dagen 24 uur per dag samen waren, en je daardoor sneller een band met iemand opbouwt. En daarna doet ze een uitspraak die super juicy is, namelijk: ‘En raad eens, ik ben verliefd op Odim. En als ik verliefd ben dan neukt ook de enige echte jørney’. Ze geeft het dus toe!

Instagram

Stelletje

Of dit ook automatisch betekent dat ze een relatie hebben, kunnen we natuurlijk niet zeggen. Wel begint het er aardig op te lijken dat de twee ook na de opnames van Ex On The Beach: Double Dutch zijn blijven daten.

Wij zijn wel héél benieuwd of Jørney hierdoor een boete krijgt, aangezien de deelnemers niks mogen verklappen over de uitkomst van het programma. Daar tekenen ze een contract voor. Ach, hopelijk is de liefde dat waard voor Odim en Jørney. 😉

Lees ook: Op zoek naar de liefde? Je kan je nog opgeven voor Temptation Island Love or Leave