Demi Rutten
Demi Rutten Life 3 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Couple alert: zijn Ex On The Beach: Double Dutch- Odim en Jørney een stel?!- er is bewijs

Het is weer maandag, en dat betekent weer nieuws rondom het gekste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch ooit. En dit keer is er juice rondom Odim en Jørney. Hoewel we gisteren konden zien dat Odim haar inruilde voor Shani, lijkt er nu bewijs te zijn dat de twee toch een stelletje zijn.

Dit kan geen toeval zijn, toch?!

Zijn Ex On The Beach: Double Dutch- Odim en Jørney een stel?

Je zou denken dat de EOTB:DD-deelnemers hun geheimen streng zouden bewaken, met al die geheimhoudingscontracten die ze moeten tekenen. Toch lijken ze er dit seizoen niet zo nauw mee om te gaan.

Eerder schreven we al over de relatie tussen Shani en net aangespoelde ex-Davey, en nu lijken ook Jørney en Odim heel close te zijn na de opnames. Via Juice Channel weten we namelijk dat die twee gisteren samen in een hotel waren. Huh?

Snapchat en Instagram

In de aflevering van gisteren zagen we nog dat Odim Jørney inruilde voor Shani, terwijl zij op date was met haar ex Davey. Ze was ook zichtbaar emotioneel door zijn komst, en hoe het met Odim en Jørney afloopt zien we volgende week pas.

Jørney plaatste gisteren echter een story op Snapchat waarop ze in een hotel in Amsterdam verbleef. Ondertussen plaatste Odim een foto van dezelfde hotelkamer op zijn Instagram Stories.

Jorney odim hotel
@juicechannel_
odim jorney hotel
@juicechannel_

Toeval? Wij denken van niet. Jørney plaatste ook drie zwarte hartjes bij haar story. De twee Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemers hebben nog niks bevestigd of gereageerd op de aannames.  Wij zijn in ieder geval heel benieuwd wat dit gaat betekenen voor de rest van de afleveringen van dit seizoen.

Meer Ex On The Beach juice