Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 22 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Videoland komt met een taboedoorbrekende dramaserie: Follow de SOA

De titel doet het al vermoeden: er komt binnenkort een taboedoorbrekende dramaserie op Videoland. In Follow de SOA komen ongemakkelijke, grappige en spannende dingen aan bod. Het klinkt veelbelovend, aangezien geen onderwerp wordt geschuwd.

We praten je bij.

Follow de SOA

Hoofdrolspeler Esmée (gespeeld door Damaris de Jong) krijgt een SOA – terwijl ze net ontmaagd is, oh boy – en moet weten waar deze vandaan komt. Want, zoals dat gaat met een SOA verspreidt zich dat als een lopend vuurtje. Anyway, Esmée gaat in de serie op onderzoek uit en legt het nogal spannende seksleven van haar klasgenoten onder de loep.

Wat centraal staat in de serie en wat héél herkenbaar is, is dat er geen wiskundige formule blijkt te bestaan over hoe je moet omgaan met al die hormonenzooi in je lijf. Esmée haar onderzoek zorgt er voor dat verschillen (en overeenkomsten) tussen lust, seks en liefde naar voren komen.

Nieuw acteertalent

In de serie gaan we veel nieuwe gezichten zien. In de Videoland Original, wat geproduceerd wordt door Fiction Valley, spelen zowel bekende als nog onbekende gezichten. Benja Bruijning speelt bijvoorbeeld de conciërge van de school en Susan Visser en Jacob Derwig spelen de ouders van Esmée.

Enkele nieuwe namen zijn naast Damaris de Jong, Reiky de Valk, Hanneke van der Paardt, Tara Hetharia en Daniël Kolf. De rest van de cast wordt nog bekendgemaakt. Wat we wél weten, is dat de achtdelige serie vanaf 4 juli te zien zal zijn. Exclusief bij Videoland.