Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 22 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Droombaan alert: indoor skydiven, op een terras zitten of naar de sauna voor geld!

Een droombaan is toch wel eentje waarbij je niks hebt te klagen. En die zijn zeldzaam. Tóch bestaan ze. Zo staat er nu een vacature open waarin op zoek wordt gegaan naar iemand die betaald pretparken, wellnesscentra, terrassen en restaurants in Nederland wil testen.

Waar kunnen we ons aanmelden?

Restaurants, wellness en pretparken testen

Too good to be true? Zeker niet. Betaald krijgen voor het testen van indoor skydiven, een saunabezoek of een sterrendiner is gewoon mogelijk! Bij Social Deal zoeken ze namelijk iemand die de leukste plekken in Nederland uitprobeert. Zie jij jezelf wel gaan als professionele levensgenieter? Lees dan even verder.

Social Deal is een platform waar je amazing deals vindt om te genieten van een leuk uitje, een lekker diner en nog veel meer. En je raadt het misschien al, iemand moet die deals uitproberen, zodat de consument weet wat de deal precies inhoudt.

Het gezicht van Social Deal

In principe wordt er iemand gezocht die hét gezicht van Social Deal kan worden. Daarom is het wel belangrijk dat je het leuk vindt om voor de camera te staan, een beetje kan presenteren én op de hoogte bent van videomarketing.

We weten niet van jou, maar dit klinkt oprecht als de allerleukste baan van Nederland. Hoe vet om op verjaardagen uit te leggen dat jij gewoon betaald krijgt voor wat iedereen graag doet: eropuitgaan, dineren, terrassen, ontspannen in de sauna en noem maar op.

Je wil natuurlijk heel graag weten waar je aan moet voldoen en wat Social Deal jou te bieden heeft. Snappen we. Hier vind je de hele vacature. En psst, grote kans dat je niet de enige bent die deze baan wel ziet zitten. 😉

Ben je er nog niet helemaal uit wat jouw droombaan is? Kijk dan eens naar wat het beste bij je past op basis van je sterrenbeeld!