Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 27 mrt 2019
Leestijd: 6 minuten

Wil je weten wat je droombaan is? Dit beroep past het beste bij jou volgens je horoscoop

Het kiezen van een beroep aka je droombaan is een lastige keuze. Heb jij nog geen idee wat je jezelf later ziet doen of ben je gewoon nieuwsgierig? Vind hieronder welk beroep bij jouw horoscoop past.

Wat is nu jouw ideale droombaan? Heb je het idee dat iedereen al om je heen weet wat ze willen worden en jij je weleens afvraagt wat je nu precies aan het doen bent? Je sterrenbeeld kan je daar alvast een handje bij helpen. Kun je stiekem alvast even kijken waar jij en je vriendinnen later echt terechtkomen.

Je horoscoop vertelt je welk beroep het beste bij je past

Je hebt niet alleen bepaalde kennis en vaardigheden nodig voor een baan, maar je persoonlijkheid speelt ook een grote rol. En je wil natuurlijk het beste uit je persoonlijkheid halen wat erin zit. Lees dus snel wat bij jou horoscoop past.

Sterrenbeeld Ram: 21 maart t/m 19 april

Als Ram ben jij altijd op zoek naar uitdagingen en avontuur. Jij hebt dan ook behoefte aan spanning omdat je snel op iets bent uitgekeken. Jij hebt een beroep nodig waarbij je steeds uitdagingen krijgt en wat veel afwisseling biedt. Verder neem jij snel een leider-rol op je en heb je een sterke mening.

Het perfecte beroep voor een Ram is iets met sport, zoals een sportleraar of een outdoor activiteiten begeleider. Mocht je iets minder van het sporten zijn, dan heb jij een grote kans in een bedrijf als echte girlboss aan de top komt.

Sterrenbeeld Stier: 20 april t/m 20 mei

Jij staat bekent om het feit dat je geduldig en erg betrouwbaar bent. Je wil weten wat je te wachten staat en houdt er niet van om opgejaagd te worden. Dankzij jouw geduld heb je veel doorzettingsvermogen.

Super handig, want hierdoor ben jij sterk in onderhandelen. Daarom kan het zo maar zijn dat jij later een succesvolle makelaar wordt. Heb je iets met koken Dan is de kans groot dat jij als kok of bakker aan de bak gaat. Wij ruiken die heerlijke versgebakken broodjes al…

Sterrenbeeld Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni

Tweelingen doen lekker waar ze zin in hebben. Heb jij nergens zin in? Dan doe je het ook niet. Je bent een sociaal dier en door veel vrienden krijg jij baantjes aangeboden. Voor jou erg handig want je bent snel op iets uitgekeken. Maar let wel op, diep van binnen heb je eigenlijk wel behoeft hebt een vaste baan.

Omdat je zo sociaal bent, ben je erg sterk in communicatie. Het ideale beroep voor jou is journalist of auteur. Of we zien je later in de rechtszaal als advocaat om alle onschuldigen uit de bak te krijgen.

Sterrenbeeld Kreeft: 21 juni t/m 22 juli

Als Kreeft vind je comfort erg belangrijk en dit zoek je ook in een werkomgeving. Dit heeft te maken met het feit dat je erg gevoelig bent. De eerste indruk is dat je wat gereserveerd bent, maar onderschat jezelf niet.

Jij kunt het ver schoppen in de artistieke wereld. Je houdt ervan om je gevoelens te uiten door je werk. Verder vind je het leuk om gasten te ontvangen waardoor je waarschijnlijk een eigen boekenwinkeltje begint of kunstenaar wordt.

Sterrenbeeld Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus

Op werkgebied doen Leeuwen het algemeen goed in beroepen waarbij ze hogerop kunnen klimmen. Jij bent eigenlijk altijd wel op zoek naar sociale herkenning en eer. In de spotlights staan is iets waar je veel voldoening uithaalt.

Een echte artiest, is iets wat bij een Leeuw op de buik geschreven staat. Goede reden om meer met je talenten te doen. Mocht dit toch niet goed uitpakken, dan komen we je later tegen als ambassadeur van een goed doel.

Sterrenbeeld Maagd: 23 augustus t/m 22 september

Jij bent praktisch ingesteld en je lost problemen het liefst snel op. Wanneer je een baan hebt gevonden ga je hier helemaal in op. Een goede en lastige kant van jezelf? Dat je zo perfectionistisch bent.

Een baan waarbij je resultaten ziet, werkt voor jou het beste. Het perfecte beroep voor jou is wetenschapper of accountant. Je bent namelijk super intelligent en daar kun je goed gebruik van maken.

Sterrenbeeld Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

Geld speelt een minder grote rol bij jou als het aankomt bij het vinden van de ideale baan. Jij wilt je vooral goed voelen op het werk. Je staat erom bekend dat je veel charisma hebt. Verder ben je een echte mensen-mens en houd je ervan om in contact te zijn met de mensen om je heen.

Als Weegschaal ben jij erg goed in bemiddelen. Dit is het beroep dat bij je past. Verder was presenteren nooit echt een probleem voor je op school en zien we jou later misschien wel op het podium of op televisie als presentator.

Sterrenbeeld Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november

Ben jij een Schorpioen? Dan heb je behoefte aan macht. Jij bent een held in crisissituaties om die tot een goed einde te brengen. Je vindt het erg interessant om te weten hoe iemand denkt en vooral het waarom hierachter.

Daarom is een ideale baan voor de Schorpioen iets in de politiek. Mocht dit niet voor je uitpakken dan kan het zijn dat we later bij jou uithuilen op de bank als psycholoog. Advies geven kan je namelijk heel goed.

Sterrenbeeld Boogschutter: 22 november t/m 21 december

Zelfverzekerd en optimistisch, dat is hoe een Boogschutter door het leven gaat. Dit gaat vaak samen met hoge ambities. Jij hebt af en toe het gevoel dat je in het verkeerde land bent geboren. Reizen en het buitenland trekken je heel erg. Verder vind je het leuk om kennis over te dragen.

Of jij bent later te vinden in de toerismebranche of je geeft later Engelse of Duitse les. Het is zonde om niets met je talenknobbel te doen.

Sterrenbeeld Steenbok: 22 december t/m 19 januari

De Steenbok kan soms erg ongeduldig zijn en dat is lastig. Het kan zijn dat het langer duurt om je doelen te bereiken. Maar de resultaten komen altijd wel dubbelhard binnen waaruit je een hoop voldoening haalt. Je bent een harde wekker en gaat vaak voor de traditionele beroepen.

Tussen de koeien en geiten voel jij je eigenlijk helemaal thuis. Blijf je toch liever in de Randstad? Dan kan je het beste aan het werk gaan in de muziek-industrie.

Sterrenbeeld Waterman: 20 januari t/m 18 februari

Als Waterman heb jij behoefte aan vrijheid. Je bent een beetje wispelturig en verandert snel van ideeën. Je bent creatief en je houdt er niet van als je wordt beperkt in je bewegingsruimte.

Je houdt van beroepen waarbij je je handen uit de mouwen steekt. Een beroep als fotograaf of stylist is iets wat bij jou past. Op zoek naar een beroep met meer zekerheid? Dan is de kans groot dat jij ons later naar allerlei leuke vakantiebestemmingen brengt. Piloot is een mooi beroep voor een Waterman.

Sterrenbeeld Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Jij bent een gemakkelijk persoon en daardoor ook iets minder gericht op materialistische dingen. Jij houdt ervan om groots te dromen, maar vindt dit aan de andere kant lastig om waar te maken. Je wil iets teruggeven aan de maatschappij en daarom past een sociaal beroep bij jou.

Verpleegster, dierenarts of arts zijn beroepen waarbij Vissen echt in uitblinken. Ze worden gelukkig als ze iets goed doen, waarbij ze het gevoel hebben dat ze ook echt iets bijdragen. Daar zijn deze beroepen natuurlijk perfect voor.

Lees ook: Altijd koude handen tijdens het werken? Dan heb je deze handschoenen nodig