Demi Rutten
Demi Rutten Life 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit ga je niet menen?! Love Island- Job heeft een vriendin thuis- en het bewijs is heftig!

Als je dacht dat het na de roddels rondom Ali en Donny niet erger kon, zijn er nu bewijzen opgedoken waaruit blijkt dat Job al die tijd al een vriendin thuis heeft zitten. En dat terwijl de finaleweek van Love Island is aangebroken, en hij en Esmee het favoriete koppel zijn. We praten je bij.

Wat een huge plottwist dit! Arme Esmee…

Love Island-Job heeft een vriendin thuis zitten

Tijdens het vorige seizoen van Love Island was het bedrog van Remco het schokkendste nieuws ooit. Hij had namelijk een vriendin thuis zitten en loog de boel bij elkaar. Uiteindelijk bleek ook bij Feline dit het geval te zijn geweest. Je zou toch denken dat de deelnemers dus snappen dat niks geheim blijft als je meedoet aan Love Island, maar schijn bedriegt.

Job heeft een vriendin

Er zijn vandaag namelijk privé beelden opgedoken van WhatsApp gesprekken van Job, met zijn vriendin in Nederland. Hierin bespreekt hij met haar uitgebreid dat hij meedoet aan Love Island voor de sponsordeals en dat hij nooit verliefd kan worden omdat alleen zij hem die kriebels geeft.

Ook is op de screenshots te zien dat Job het meisje een pikant filmpje van zichzelf stuurt, en ze praten over hoe goed de seks tussen hun is. Pijnlijk…

De beelden werden gedeeld door realityfbi op Instagram, maar ook FawryNotSawry en Juice Channel hebben het nieuws opgepakt. Er is vanuit meerdere kanten bevestigd dat het inderdaad Jobs nummer is.

Remco 2.0

Ondertussen heeft ook de productie van Love Island lucht gekregen van deze screenshots, en hebben ze contact opgenomen met de roddelpagina’s op Instagram. Ze gaan de zaak uitzoeken, dus wie weet krijgen we deze week nog een confrontatie á la Remco. Wat een sensatie!

Wij hopen natuurlijk voor Esmee dat het nieuws niet waar is, maar het bewijs spreekt boekdelen. Eén ding is zeker, het wordt geen rustige finaleweek voor onze Job.

Klaar voor de screenshots? Je ziet ze in 3, 2, 1….

Lees ook: OMG: EOTB-Jørney en Odim zijn uit elkaar om deze heftige reden