Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

7 dingen die je kunt doen op je eerste date

Een eerste date, het is één van de spannendste dingen die er is. Maar naast je druk maken om wat je aan gaat doen en waar jullie allemaal over gaan praten, is er nog het probleem: wat gaan jullie doen? Eén van de moeilijkste dingen om te bedenken. Tip: hou het simpel.

Hier een paar leuke activiteiten voor een eerste date.

1. Koffiedate

Met koffie kun je nooit de mist in gaan. Je kan de date kort houden als het niet leuk is, maar juist blijven zitten als het super leuk is. Als je geen zin hebt om te blijven zitten, kunnen jullie ook altijd een koffie to go halen en gaan wandelen. Hierdoor kan het zijn dat de sfeer tijdens de date iets relaxter is en je bent ook nog eens actief bezig.

Oeh la la! 15 spannende vragen die je kunt stellen aan je date

2. Samen koken

Samen koken op de eerste date is een goede manier om elkaar te leren kennen. Door het koken krijg je te zien hoe iemand echt is. En daarna kunnen jullie genieten van jullie creatie, of lachen over de mislukking.

3. Uiteten

Geen zin om te koken? Dan kunnen jullie natuurlijk ook uiteten, wil je het toch net even anders aanpakken? Ga dan ontbijten in plaats van dineren. Dit zal een hele andere sfeer zijn en als de date heel leuk is, kunnen jullie daarna altijd nog wat leuks gaan doen.

4. Pretpark of kermis

Hebben jullie meer zin om heel wat anders te doen? Ga naar een pretpark of naar de kermis, een date met veel lol. En terwijl jullie in die lange rij staan te wachten kunnen jullie elkaar beter leren kennen.

5. Picknick

Neem allebei wat te eten mee, en ga op een leuk plekje zitten. Geniet samen van het eten en de natuur. Super romantisch!

6. Dierentuin

Houden jullie van dieren en wandelen? Dan is de dierentuin de perfecte plek voor een eerste date. Omdat jullie ondertussen met andere dingen bezig zijn, vallen stiltes ook minder op.

7. Strand

Ook een leuke plek voor een wandeling is het strand. Daarnaast kunnen jullie ook nog achteraf een terrasje pakken of genieten van de zonsondergang. Als het warm is kunnen jullie ook nog een duik nemen in de zee!

Weten jullie al waar jullie heen gaan op de eerste date?

Dít zijn de beste astrologische dagen in september om te gaan daten