Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Seks 7 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Dít zijn de beste astrologische dagen in september om te gaan daten

De zomer stond volledig in het teken van grote verwachtingen op het gebied van festivals, daten en het ontmoeten van nieuwe mensen. Helaas bleek niets minder waar en werd alles al snel weer afgelast. We hebben geluk dat september voor de deur staat, want op basis van de stand van de sterren geeft deze maand ons vier piekmomenten om het heft in eigen handen te nemen en controle uit te oefenen op je date-ervaringen.

Schrijf ze maar alvast in je agenda.

Beste astrologische dagen om te daten

Bumble heeft ontdekt dat daten in overeenstemming met je horoscoop en de kosmos het aantal matches kan vergroten, waarbij degenen die hun sterrenbeeld aan hun profiel toevoegen 54% meer matches ervaren dan degenen die dit niet doen. Alleen al in de afgelopen maand hebben meer dan 132.000 Nederlandse singles hun sterrenbeeld toegevoegd aan hun profiel op Bumble. Ook in september zijn er weer vier piekmomenten die ervoor zorgen dat het daten succesvol wordt. Welke dat zijn? We delen het met je.

7 september: manifesteer je droompartner

Weet je nog niet wat je zoekt in je partner? Dan is 7 september (vandaag) de perfecte dag om je kristallen tevoorschijn te halen en te manifesteren, want er is een Nieuwe Maan in Maagd. Nieuwe manen betekenen een nieuw begin en deze kunnen je helpen de exacte details te verduidelijken van hoe je wilt dat je partner is, eruitziet en voelt.

Dating hack: neem een edelsteen mee op je volgende date

19 september: wees duidelijk over hoe je je voelt

Op 19 september zal de zon in de relatiegerichte Weegschaal de hele dag op één lijn komen met de pragmatische Saturnus in Waterman, wat een gemakkelijke gelegenheid biedt om over langetermijndoelen te praten zonder dat het zwaar aanvoelt. Dit is de perfecte dag om dat ongemakkelijke gesprek van ”wat zijn we?” uit de weg te ruimen. En als klap op de vuurpijl zal de maan de hele dag in zijn thuisteken Kreeft staan, waardoor alles gezelliger aanvoelt. Dus wat er ook gebeurt, je wordt omringd door goede energie. Of dat nu resulteert in knuffelen op een date night of het volgen van een yogales voor wat broodnodige me-time.

21 september: stel intenties vast

Op 21 september is het volle maan, wat de mogelijkheid biedt om je intenties vast te stellen en te visualiseren wat je wilt bereiken. Wat wil je van je match en hoe ga je dit bereiken? Je kunt je intenties opschrijven in een dagboek. Als je dan even je richting kwijt bent, kun je altijd je doelen bekijken om te beseffen dat je de touwtjes in handen hebt en een duidelijk beeld te houden van wat voor soort partner je zoekt. Deze maan wordt niet voor niks de ”Oogstmaan” genoemd: tijd om te oogsten wat je hebt gezaaid.

27 september: reflecteren

De laatste retrograde van 2021 begint op 27 september in Weegschaal en wordt geregeerd door Venus met de nadruk op relaties. Deze periode is het perfecte moment om na te denken en jezelf af te vragen of de persoon met wie je aan het daten bent je geeft wat je nodig hebt of gewoon energie kost. Wees duidelijk en eerlijk in je communicatie, aangezien dit een pijnpunt kan zijn tijdens retrograde. Onderneem geen actie, aangezien dit een chaotische periode kan zijn, maar reflecteer en evalueer je relatie en degene die je aan het daten bent.

Op je Bumble-profiel kun je nu jouw sterrenbeeld toevoegen.