Metro
Metro Life 9 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Pittige onthullingen tijdens reünie de Bachelor: heeft Tony zijn liefde gevonden?

De afgelopen weken hebben we mee kunnen leven met de zoektocht naar de liefde van Tony Junior. Vandaag kregen we tijdens de reünie van De Bachelor eindelijk antwoord op die ene vraag: is Tony nog samen met Julia, de vrouw die hij in de aflevering van vorige week zijn laatste roos gaf?

De emoties liepen in ieder geval hoog op.

Emoties bij reünie De Bachelor

Tijdens de reünie van De Bachelor blikken Tony én alle vrouwen die tijdens de opnames een roos (of meer) van hem kregen samen terug op het avontuur. Hoewel de aflevering gezellig en luchtig begint met de vrouwen die als eerste afvielen, blijven de tranen niet lang uit wanneer de drie afvallers die een kus met Tony deelden op de bank plaatsnemen bij presentator Rick Brandsteder. Vooral Oriana, die een 24-uursdate met Tony doorbracht, heeft het moeilijk. Op de vraag van Rick of ze nog steeds een gebroken hart heeft, antwoord ze dan ook: „Dat blijkt. Ja, het doet pijn om dit te zien.”

Tony heeft na de afleveringen geen contact meer met Oriana heeft gezocht, iets wat haar verbaasde. „Ik dacht wel dat hij iets zou sturen, maar dat heeft hij niet gedaan.” Oriana is niet de enige die met een gebroken hart op het vliegtuig van Kroatië naar Nederland moest stappen. Ook India greep net naast die laatste roos. „Ik zag hem totaal niet aankomen, dus dat kwam wel als een klap. Ik heb mezelf beloofd dat Tony mijn laatste liefdesles is,” vertelt de Limburgse hierover. „Ik ben er zeker sterker uitgekomen.”

‘Hij heeft gelogen’

Wanneer tortelduifjes Tony en Julia eindelijk plaatsnemen op de bank, stelt Rick de vraag waar alle kijkers al weken over speculeren. Zijn ze nog samen? „Nee, wij zijn niet meer samen,” moet Tony teleurstellen. „We hebben het vier, vijf weken heel leuk gehad. Daarna kwam ik op een punt dat ik in de war raakte. Ik wist even niet meer waar ik naar moest luisteren. En ik denk dat ik daardoor heel even vrij moest zijn.” Tony krijgt het zichtbaar lastig. „Ik merk nu ook hoe moeilijk het is. We hebben een leuke tijd gehad, maar we hebben ook gezeik gehad, en dat heeft me pijn gedaan.” Julia is ook aangeslagen en beaamt dit. „Ik was enorm verliefd, dat weet hij ook wel. Ik heb er ook echt last van gehad.”

Welk ‘gezeik’ er heeft plaatsgevonden, wordt al snel duidelijk wanneer Maxime zich in het gesprek mengt wanneer Tony zegt altijd eerlijk te zijn geweest. „Je bent niet eerlijk geweest. Hij heeft gelogen tegen Juul en mij. Je hebt ons toch allebei aan het lijntje gehouden?” Uit de discussie blijkt dat Tony na de opnames van de Bachelor ook contact heeft gezocht met Maxime, en een aantal keer met haar heeft afgesproken. Maxime vertelt eerst dat er op die afspraakjes gezoend is, maar geeft later ook toe dat er seks is geweest wanneer een van de andere deelnemers daarnaar vraagt. Julia zegt dat Tony altijd beweerd heeft ‘dat er niets gebeurd was’.

‘Klein, onhandig misstapje’

De sfeer is na deze onthullingen voelbaar vijandig richting Tony. Zelf zegt hij: „Ik heb een keuze gemaakt. En ik wilde iets uitzoeken. Misschien heb ik een heel klein onhandig misstapje gemaakt, dat ik iets te snel met Maxime heb afgesproken. Maar ik was ook in de war. Ik weet dat dit pijn doet en daar heb ik spijt van.” Op de vraag hoe hij het vond om op deze manier naar de liefde te zoeken, kan hij dan ook geen eenduidig antwoord geven. „Het was raar en moeilijk, maar had ook iets heel moois. Ik heb heel veel geleerd. Maar de consequentie die het nu heeft voor Juul, of Maxime, of iedereen die hier zit, dat vind ik moeilijk.”

Wil jij de laatste aflevering van De Bachelor bekijken? Dat kan op Videoland.