Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 28 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! Megan en Milou van Temptation Island zitten samen op OnlyFans

We kunnen niet meer om OnlyFans heen. Onlangs hebben we alle ins en outs over het populaire platform kunnen zien in de documentaire OnlyFans Uncovered op Videoland en de een na de andere realityster maakt er een profiel op aan. Lesley uit Ex On The Beach bleek na geruchten toch echt een account aan te hebben gemaakt en nu volgen ook Megan en Milou uit Temptation Island.

En waarom zou je in je eentje een account aanmaken, als het ook samen kan?

Megan en Milou uit Temptation Island op OnlyFans

We kennen Megan en Milou natuurlijk van Temptation Island, toen ze allebei meededen in 2018. Daarna zijn de twee niet verdwenen, we konden de beauties volgen op onder andere Instagram. En eerlijk is eerlijk, daar stonden af en toe al sexy kiekjes op.

Nu OnlyFans populairder is dan ooit – de app waar je exclusieve, meestal sexy content kan delen – wisten de twee wat hun te doen stond: samen een account aanmaken. Duh. Voor de gelegenheid hadden Megan en Milou een pikante fotoshoot geregeld, waardoor we alvast een sexy foto konden zien op de Instagram-pagina van de fotograaf. Ook grappig, Fabrizio leende zijn auto uit voor de shoot.

Wie volgen?

Meer van deze kiekjes van Megan en Milou zijn vast en zeker binnenkort op OnlyFans te zien. Wel tegen betaling natuurlijk (lees: 25 euro per maand). Foto’s en video’s worden namelijk tegen betaling aangeboden op het platform.

Megan en Milou van Temptation Island, Lesley uit Ex On The Beach, wie volgen? Well, een andere Ex On The Beach kandidaat heeft aangegeven het fenomeen interessant te vinden. Niemand minder dan Imke (Lesley haar bestie) kreeg via Instagram veel reacties met de vraag wanneer zij op het platform te vinden zou zijn. Vervolgens vroeg zij haar fans om een mening. Wie weet…