Demi Rutten
Demi Rutten Life 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien: dit zijn de eerste beelden van de Videoland-documentaire OnlyFans Uncovered

We hebben allemaal weleens van OnlyFans gehoord, het immens populaire platform waar mensen betalen voor sexy content. Veel bekende Nederlanders begeven zich al op het platform, waar je bakken met geld mee kan verdienen. Videoland komt nu met een driedelige documentaire over het fenomeen, genaamd OnlyFans Uncovered.

*Maakt OnlyFans account aan*

Dit zijn de eerste beelden van OnlyFans Uncovered

Ben jij ook zo benieuwd hoe OnlyFans precies werkt, maar wil je het liever niet zelf uit gaan zoeken? Dan wil je de Videoland-documentaire OnlyFans Uncovered zien. In deze driedelige documentaire zien we hoe het is om OnlyFans als baan te hebben en dat er meer bij komt kijken dan een paar sexy foto’s nemen.

Trailer

In de trailer van OnlyFans Uncovered zien we veel bekende gezichten terugkomen, zoals Niels en Rosanna en Dennis van Temptation Island. Rosanna en Niels hebben ieder een eigen account op OnlyFans, maar maken ook regelmatig content samen. ‘Ze willen zelfs voor 800 euro mijn tampons kopen’, zegt Rosanna in de trailer. We weten niet van jou, maar ons niet bellen daarvoor.

Dennis begint pas net aan zijn OnlyFans account, maar we zien ook OG’s die van OnlyFans hun fulltimebaan hebben gemaakt. Zo is er Levy, die al sinds 2016 op OnlyFans zit en nu 50 tot 75 duizend euro per maand verdient.

Sommige doen hun werk vanuit hun ouderlijk huis, iets waar de ouders niet altijd blij mee zijn. Hoe ervaart de omgeving van een OnlyFans-creator de baan van hun geliefde? En wat komt er nog meer kijken bij het onderhouden van je account en fans? Dit gaan we allemaal zien in OnlyFans Uncovered.

 

OnlyFans Uncovered is vanaf 9 april te zien op Videoland. Alle 3 de delen komen tegelijk online.

Meer Videoland