Demi Rutten
Demi Rutten Life 29 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bingen maar! Het datingprogramma Celeb Ex In The City is nu te zien op Videoland

De afgelopen tijd komt het ene na het andere sappige reality-tv programma in ons leven en we love it. Zo schreven we vorige week al dat op 5 april het programma Celebs Go Dating: The Mansion op Videoland verschijnt, en nu is er nog een pareltje verschenen op de streamingdienst. Je kunt vanaf nu namelijk Celeb Ex In The City kijken op Videoland.

Wij krijgen geen genoeg van al die reality-programma’s. 😉

Celeb Ex In The City is nu te zien op Videoland

Na 11 seizoenen Ex On The Beach Uk, waarin we zagen hoe 8 singles geconfronteerd werden met hun exen op een mooi eiland, is het nu tijd voor iets anders. De maker van het programma, MTV, bedacht vorig jaar een coronaproof versie van Ex On The Beach Uk, genaamd Celeb Ex In The City.

Coronacrisis

We zitten natuurlijk al een jaar vast aan coronamaatregelen en lockdowns, en dit was ook voor veel programma’s een probleem. Ex On The Beach Uk werd normaal gesproken natuurlijk opgenomen op een zonnig eiland, maar door corona was reizen naar het buitenland niet mogelijk.

MTV bedacht daarom een versie die ze dichter bij huis konden opnemen, namelijk Celeb Ex In The City. Hierin zien we Britse celebs op date gaan met een single in een Londens restaurant. Halverwege die date komt een van hun exen binnenvallen.

Aan het einde van de date zal de celeb de keus moeten maken of hij/zij verder wil met de ex of verder wil daten met de andere single. Dat belooft weer veel awkward situaties dus.

Bekende gezichten

In Celeb Ex In The City zien we weer een aantal bekende gezichten. Onder andere Meghan Barton-Hanson, Amy Hart, Jess Gale, Jon Clark en Michael Griffiths uit Love Island doen mee.

Het programma werd in januari al uitgezonden op MTV, en alle 6 de afleveringen zijn nu dus te zien op Videoland. Dat wordt weer een extra binge-sessie erbij. 😉

Lees ook: Positief nieuws: Love Island UK krijgt komend seizoen een diverse cast met ‘all shapes and sizes’