Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 23 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave?

De Temptation Island-aflevering van vorige week zat al vol met drama, en we kunnen ook zeker meer gaan verwachten. Na het heftige eerste kampvuur voor de vrouwen en de onthullingen van Delphine, is het vandaag weer tijd voor een nieuwe aflevering.

Dít heeft Temptation Island-deelnemer Bert over Delphine te zeggen

Temptation Island: aflevering 6

De aflevering van vandaag blijkt alles te gaan overtreffen. Op Instagram post Videoland een teaser voor aflevering 5 en zoals het er nu uitziet zit die vol drama.

In aflevering 5 konden we al zien hoe Delphine presentatrice Monica onder vier ogen wil spreken. Donna zegt hierover: “Laten we het zo stellen, dat Bert niet zo onschuldig is als hij lijkt.” Vervolgens zien we dat presentator Victor tegen Bert vertelt dat er iets gaande is in de villa, vervolgens stort Bert compleet in. Het laatste dat we hem horen zeggen is: “Ik wil niet.” Wat is er gebeurd?

Dít heeft Temptation Island-deelnemer Bert over Delphine te zeggen

Teaser

Op Instagram is er nu dus een teaser van de nieuwe aflevering te zien. Er wordt al druk gespeculeerd wat er aan de hand is in de villa. Zou dit de heftigste aflevering tot nu toe zijn van Temptation Island: Love or Leave? Het belooft in ieder geval een spannende aflevering te worden.

De nieuwe aflevering is vandaag, 23 september, te zien op Videoland. Hieronder zie je de teaser.

Dít is de nieuwe vriend van Demi uit Temptation Island 2019