Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Is dit de nieuwe vriend van zangeres Maan?

Zangeres Maan is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. Dit kwam niet door haarzelf, maar door ex Tony Junior. Nadat hij Maan de liefde van zijn leven noemde en daarna aan heel Nederland haar ingelijste string liet zien, waar ze overigens niet blij mee was, is het tijd voor leuk nieuws! Er zijn namelijk geruchten dat Maan weer gelukkig is in de liefde.

Heeft Maan een nieuwe vriend?

Hoewel er nog niks is bevestigd over het contact tussen de twee of een eventuele relatie, zijn er overal geruchten. Voor nu moeten we het dus doen met de Instagram-juice. Onder andere @realiTEAfbi deelde een foto van de mogelijke nieuwe liefde van Maan.

Ook @lifeofyvonne liet in het begin van haar nieuwe video over André Hazes en Sarah van Soelen weten dat ze een idee had over wie de nieuwe liefde van Maan is.

Wie is haar vriend?

De nieuwe vriend van Maan heet Tijn van den Bruele. Tijn studeert interieurdesign aan Akademie Vogue en woont volgens Facebook in Aerdenhout. Hij is jarig op 9 juli en is 22 jaar. De zangeres zelf is 24 jaar oud.

Tijn lijkt op zijn Instagram erg creatief, net zoals de zangeres zelf. Eén ding wat ons ook opviel is dat Maan wel een type blijkt te hebben. Tijn heeft namelijk iets weg van haar ex Tony Junior. Helaas voor de nieuwsgierige onder ons, heeft hij vandaag zijn Instagram account op privé gezet en moeten we het doen met zijn profielfoto.

Maan had bijna drie jaar een relatie met de Bachlor, totdat ze eind 2019 vriendschappelijk uit elkaar gingen. Of ze nog steeds zo bevriend zijn na de aflevering van Rooijakkers Over De Vloer, waar heel Nederland kon zien dat Tony de string van Maan heeft ingelijst, vragen we ons af. Wel weten we dat ze nu dus misschien weer gelukkig is in de liefde met Tijn.