Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 26 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Volgens deze TikTok-video brengen wij onze mascara totaal verkeerd aan (en zo doe je het goed)

Iedereen heeft wel eens mascara op gehad en dat brengen we aan door stroken van beneden naar boven toch? Nou dan heb ik nieuws, want we doen dit dus al jaren verkeerd.

Via TikTok kwamen we erachter dat we het al die jaren dus verkeerd hebben gedaan.

Mascara aanbrengen

We hebben altijd geleerd dat we onze wimpers omhoog moeten strijken met de mascara, voor lengte en volume. Maar TikTokker @makeupbylxna vertelde in een nieuwe video dat er een betere manier is om dit aan te brengen.

@makeupbylxna

Mascara Hack ✨ #makeuphack #mascarahsck #lashsensational

♬ love nwantiti (feat. Dj Yo! & AX’EL) [Remix] – CKay

De methode die zij gebruikt heet de ‘Zick Zack’-methode. Ze begint met het strak trekken van haar huid bij de buitenste ooghoek. Houd de mascara verticaal vast en beweeg de borstel heen en weer. Vervolgens kan je nog een keer over je wimpers heen gaan zoals je dat normaal ook deed. Verwijder de vegen en voilà! Je natuurlijke wimpers hebben een mooie volume en lengte gekregen.

Ook andere TikTokkers hebben deze hack uitgeprobeerd. Onder anderen TikTokker @suzi_sina probeerde deze methode, haar video heeft meer dan 70.000 likes gekregen.

@suzi_sina

I actually love this hack👀 #mascara #mascarahacks #longeyelashes #makeuphacks #beautytricks

♬ Love nwantiti – 𝑳𝒚𝒓𝒊𝒄𝒔🔥

Ook TikTokker @rachelrigler heeft deze methode gebruikt. Zij brengt meerdere lagen mascara aan door het zigzaggend aan te brengen en daarna op en neer. Dit laat ze even drogen en daarna herhaalt ze deze stappen.

@rachelrigler

ummmmm OK 🔥 #mascara #makeuphack #viraltrend #eyelashes

♬ original sound – toohot4scotty

Wij gaan deze hack zeker proberen! Het is de ideale make-uphack, want je hebt er geen extra producten voor nodig en het duurt ook zeker niet langer. Het is ook makkelijk om deze in je routine te verwerken. Het geeft ook nog eens een groot en mooi verschil dan de mascara op en neer aan te brengen. Gaan jullie de hack ook proberen?

Deze make-uptrend wordt groot voor de herfst en het heeft alles te maken met eyeliner