Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 13 jan 2021
Leestijd: 4 minuten

Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten volgens de sterren

Daten is altijd spannend en je weet nooit wat de uitkomst gaat zijn. Hoe fijn zou het zijn als je van tevoren al kan weten of een potentiële date een relatie zou kunnen worden of niet. Daar gaan we je bij helpen, de sterren kunnen je namelijk een stapje in de goede richting helpen. Aan de hand van je sterrenbeeld kunnen we je namelijk vertellen welk sterrenbeeld je liever niet moet daten.

Thank us later.

Sterrenbeelden niet daten

Op deze manier weet je een stukje beter hoe je een date kunt kiezen en welke sterrenbeelden vooral niet.

1. Ram

NIET daten: Steenbok
Rammen breken graag regels, terwijl Steenbokken juist graag regels volgen en maken. Dit staat echt recht tegenover elkaar. In een relatie gaan deze twee sterrenbeelden zich aan elkaar ergeren. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen hoe zo een relatie eruit zal zien.

2. Stier

NIET daten: Waterman
Hoewel deze twee sterrenbeelden overeenkomen qua gedrag zullen deze twee nog geen goede relatie hebben. Een Waterman heeft namelijk hele andere behoeftes dan een Stier. Een Stier is namelijk ontzetten romantisch en heeft dit nodig in zijn/haar leven. Een Waterman kijkt meer naar wat echt nodig is en is niet zo van de poespas. Geen goede combinatie dus…

3. Tweelingen

NIET daten: Schorpioen
Het daten gaat bij deze twee sterrenbeelden altijd onwijs goed en soepel, maar als het erop aankomt – dan gaat het mis. Een Tweelingen is namelijk helemaal niet zo serieus, in tegenstelling tot een Schorpioen. Een Schorpioen wil juist meteen een echte relatie met alles erop en eraan. Jij als Tweelingen weet dat nog niet zo zeker.

4. Kreeft

NIET daten: Boogschutter
Een relatie met een Boogschutter is één grote wervelwind en af en toe heeft een Kreeft dit juist nodig. Deze sterrenbeelden forceren elkaar om uit hun schelp te klimmen. Dat lijkt in eerste instantie goed, toch?! Maar uiteindelijk zal een relatie voor een Boogschutter voor een Kreeft té veel worden. Het continue ‘actie ondernemen’ zal de Kreeft uit zijn normale ritme halen, maar niet voor altijd. Een Kreeft kan het simpelweg niet aan.

5. Leeuw

NIET daten: Vissen
Het sterrenbeeld Vissen zal een Leeuw meteen omver blazen. Het karakter van een Vissen is dromerig en eventjes zal deze relatie met een Leeuw ge-wel-dig zijn. Maar uiteindelijk komt de ‘slechte’ kant van het sterrenbeeld Vissen omhoog. Tegenover het dromerige, staat namelijk een donkere kant. Iemand met het sterrenbeeld Vissen kan namelijk erg moody zijn. Een Leeuw trekt deze karakterverandering op zichzelf, hoewel hij/zij er niks aan kan doen. Dat is wat deze relatie zal doen barsten.

6. Maagd

NIET daten: Weegschaal
Deze sterrenbeelden liggen eigenlijk wel op één lijn. Maagden en Weegschalen geven elkaar in de meeste gevallen input waar ze iets aan hebben. De eerste paar dates zullen daarom ook magisch zijn – als je het voor elkaar krijgt om ze te plannen. Qua prioriteiten liggen jullie namelijk helemaal niét op een lijn. Een Weegschaal vind het gewoon heel lastig om zich ergens aan te binden, daar heeft een Maagd juist geen problemen mee.

7. Weegschaal

NIET daten: Maagd
In het begin lijkt alles perfect. Jullie hebben dezelfde smaak en waarderen beide de kleine dingen in het leven. Waar jullie verschillen is de gedrevenheid. Een Maagd wil zichzelf altijd verbeteren, waar het ook maar kan. Dat geldt totaal niet voor jou Weegschaal, jij neemt het leven namelijk zoals het komt. Het maakt niet uit hoe. De Weegschaal binnen deze relatie zal zich dus gehaast voelen tegenover een Maagd. Dat zal aan je gaan knagen.

8. Schorpioen

NIET daten: Tweelingen
Hoewel deze twee sterrenbeelden onwijs naar elkaar toe trekken, zal een relatie nooit goed eindigen. De Schorpioen zal altijd diegene zijn die de Tweeling najaagt. Én dat zal het slechtste in hem/haar naar boven brengen. Een jaloerse kant zou naar boven kunnen komen …

9. Boogschutter

NIET daten: Kreeft
Boogschutter, als je een relatie wilt hebben met een Kreeft, houdt dat dan vriendschappelijk. Dit sterrenbeeld kan namelijk heel aanhankelijk worden in een liefdesrelatie en daar kan jij als Boogschutter helemaal niet tegen. Jullie passen gewoon niet bij elkaar qua persoonlijkheid. Eén tip: probeer het vooral niet uit, want het zal slecht aflopen.

10. Steenbok

NIET daten: Ram
Deze twee sterrenbeelden zien zichzelf gewoon té anders. Een Steenbok ziet zichzelf meer als leiden en heeft een natuurlijk ouder-gevoel. Een Ram aan de andere kant heeft een heel kinderlijk karakter. Zoals je al kunt raden, dit gaat nooit goedkomen in een relatie.

11. Waterman

NIET daten: Stier
Op romantisch gebied begrijpen deze twee sterrenbeelden elkaar gewoon niet. Een Waterman snapt bijvoorbeeld écht niet waarom een Stier graag hoort dat hij/zij geliefd wordt. Deze o-zo verschillende manier van kijken naar romantiek zal ervoor zorgen dat deze relatie mislukt.

12. Vissen

NIET daten: Leeuw
In het begin van jullie datingfase zijn jullie totaal verliefd op elkaar. Maar uiteindelijk zal het sterrenbeeld Vissen zich af gaan vragen wat hij/zij nu echt van de Leeuw weet. Dit is nu precies het probleem in deze relatie. Een Leeuw vind het namelijk onwijs moeilijk om zichzelf open te stellen – dat doen ze niet zomaar, als partner moet je dit heel goed aanvoelen en niet zien als een hindering in de relatie.

Lees ook: Zwijmelen: voor deze 3 sterrenbeelden wordt januari 2021 het meest romantisch