Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Zwijmelen: voor deze 3 sterrenbeelden wordt januari 2021 het meest romantisch

Het nieuwe jaar is begonnen en wij zijn wel toe aan een beetje romantiek. Of we dat gaan krijgen, dat is nog maar de vraag. Een goede plek om naar antwoorden te zoeken, zijn de sterren. Januari 2021 zal volgens de sterren namelijk het meest romantisch zijn voor deze drie sterrenbeelden: Kreeft, Leeuw en Stier.

Wij vertellen je hoe en waarom.

Meest romantisch: Kreeft, Leeuw en Stier

Dit gaat vooral op de serieuze romantiek. Het is dus niet zomaar een avondje met iemand of een one-time-thing – maar je sterrenbeeld voorspelt een serieuze relatie met alles erop en eraan. Ben je er klaar voor?

1. Kreeft – je gaat experimenten of liefdes gebied

Kreeft, wanneer ben jij niet verliefd? Hoewel je het hele jaar door openstaat voor liefde, lijkt het alsof de sterren je dit deze maand extra gunnen. Je krijgt deze maand namelijk extra energie in het romantische gebied.

2. Leeuw – let dit jaar meer op je serieuze relaties

Leeuw, jij hebt vaak meerdere lijntjes uithangen. Als je het meeste wilt halen uit deze maand dan moet je gaan relativeren. Welke relaties zie je groeien in de toekomst en welke niet. Als je dit gaat beslissen dan is de kans groot dat jij romantiek gaat vinden deze maand. Bekijk je relaties dus eens van een afstandje en beslis wat je wilt en wat niet.

3. Stier – opeens is vind je iedereen wel iets romantisch hebben

Stier, jij bent vooral sterk in januari. Je ziet een nieuw jaar als een nieuwe start en begint het vol goede hoop. Dit in combinatie met een meer open mind kan je deze maand veel romantiek opleveren. Als jij je hart namelijk een klein stukje meer openzet, dan merk je pas hoe mooi mensen eigenlijk zijn. Hier kijk je verder in het jaar misschien overheen.

Ben je er klaar voor een romantische maand, Stier?

Lees ook: Soo extra: deze drie sterrenbeelden heb net dat beetje extra nodig in hun relatie