Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Love Island Imen heeft nu volgens Facebook tóch wel een relatie

Wij dachten dat we er eindelijk uit waren over hoe het nu zit tussen Imen en Mattheüs uit Love Island. In het twee-delige YouTube filmpje leek het duidelijk dat de twee uitlegden dat ze geen relatie hebben, maar dat ze alleen maar goede vrienden zijn. Toch viel ons gisteren iets op, namelijk dat Love Island Imen haar Facebook-status veranderd is. Heeft ze nu wel of geen relatie?

We wachten nog op een verklaring van Imen.

Relatie Love Island Imen

Het begon allemaal ongeveer een maand geleden, toen we Love Island Imen en Mattheüs verdacht veel samen voorbij zagen komen op Instagram. Op de sociale media gaan steeds hardnekkigere geruchten rond dat Mattheüs nu samen is met Imen. Zij werd op haar beurt bedonderd door Remco tijdens Love Island, maar zou nu best eens in de armen van Matthy gevallen kunnen zijn.

Op de sociale media reageren de beide al een tijdje met hartjes onder elkaars berichten… Daarnaast plaatsen ze verdacht veel berichten samen in hun stories. Zou dit kunnen betekenen dat er meer aan de hand is dan alleen een vriendschap?

Ondertussen is dit allemaal weerlegd in een YouTube video van de twee. In de video word de brandende vraag duidelijker beantwoord. Ten eerste wilde Imen en Mattheüs eerst benadrukken dat de opmerkingen die de beide gekregen hebben niet normaal zijn. Vooral Imen heeft een paar racistische opmerkingen voorbij zien komen – die ze liever niet had gehad. Daarna vertellen ze dat ze geen koppel zijn, de twee zijn slechts vrienden.

Daarna horen we wel dat Imen aan het daten is. Ze weet nog niet hoe het verder gaat lopen, maar er wordt gezegd dat ze geen vrijgezel meer is.

Facebook-status

Gisteren veranderde Imen uit Love Island haar Facebook-status – zou het kunnen zijn dan toch wel over Mattheüs gaan? Of gaat het om haar nieuwe date? Imen kan in ieder geval niet beweren dat het ‘oud is en ze niets meer met Facebook doet’, want op 27 december 2020 wijzigde ze er nog haar profielfoto.

Het meest opvallende is nog dat Love Island Imen de status vandaag opeens weer heeft veranderd, we kunnen het nu namelijk niet meer terugvinden.

4-04-2021:

Facebook - Imen Dirie

5-01-2021:

To be continued …

Lees ook: Love Island Imen en Mattheüs geven duidelijkheid over hun relatie