Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 5 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Love Island Rowenna en Donny zijn uit elkaar: ‘heel verdrietig voor ons beiden’

In het Nederlandse Love Island seizoen van 2021 gingen Job en Esmee er met de winst vandoor. De tweede plek ging naar Donny en Rowenna, die nog lang gelukkig samen bleven. Tot nu, want het stel maakt op Instagram het verdrietige nieuws bekend dat ze uit elkaar gaan.

Dat dingen op Love Island gek kunnen lopen, weten we allemaal. Er komen vaak nieuwe bombshells bij, er zijn willekeurige afvallers en sommige mensen willen zelf het eiland verlaten. De liefde van Donny en Rowenna in het seizoen was sterk genoeg om alle hobbels van het programma te overleven. Sinds 2021 zijn de twee onafscheidelijk, maar aan de romantische liefde komt nu een einde.

Love Island Donny en Rowenna uit elkaar

In hun Instagram Story delen zowel Rowenna als Donny een foto van hun samen met daarbij het bericht dat zij uit elkaar zijn. ”Lieve allemaal, bij deze wil ik mededelen dat Donny en ik uit elkaar zijn. We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een hele mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden. Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te kunnen geven” schrijven ze bij de foto.

Donny en Rowenna uit elkaar
Instagram @rowenna_vdl

Minder foto’s sinds september

De oplettende volger viel op dat Rowenna en Donny, die altijd veel foto’s samen plaatsten, ineens veel meer solo-foto’s postten. “We plaatsen zo veel samen. En toen dachten we: als je iedere dag alleen maar foto’s van elkaar plaatst, dan heb je alleen maar een carrière samen. Ik wil ook gewoon mijn eigen pad volgen. Dus het is ook belangrijk om niet alleen maar posts met Donny samen te plaatsen. Nu is het gewoon: af en toe een foto met z’n tweeën, maar mijn account draait gewoon echt wel om mij” legde Rowenna destijds uit bij Realitea van RTL Boulevard. Of de relatie toen al wat minder lekker ging, is onbekend.