Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Donny en Rowenna uit Love Island: hoe zit het tussen die twee?

Eerder dit jaar op Love Island gingen Job en Esmee er met de winst vandoor. De tweede plek was voor kanshebbers Donny en Rowenna, alleen waren zij nog niet zo ver in hun liefde als de Brabantse winnaars. Toch vonden de twee elkaar wel heel erg leuk en lieten ze weten hun romance in Nederland hopelijk verder te laten ontwikkelen.

Hoe zit het nu tussen de twee?

Love Island

Dat dingen op Love Island gek kunnen lopen, weten we allemaal. Er komen vaak nieuwe bombshells bij, er zijn willekeurige afvallers en sommige mensen willen zelf het eiland verlaten. In het begin van het seizoen koppelde Job met Rowenna, die toen écht zijn type leek te zijn. Even later kwam Esmee als nieuwe Islander de villa binnenwandelen en veroverde al vrij snel het hart van vrolijke Job.

Net toen Rowenna bang was dat ze misschien wel naar huis zou moeten zonder koppelpartner, kwam Donny de villa binnenwandelen. Dit half-Spaanse model viel meteen op door zijn blonde lokke, soepele moves en brede glimlach.

Love is in the air: Job en Esmée van Love Island gaan samenwonen

Rowenna vergat Job binnen no-time én gelukkig zag Donny haar ook zitten. De twee vormden een koppel en zijn sindsdien niet meer van elkaars zijde geweken. Ondanks enkele twijfels wilden de twee het na Love Island verder met elkaar uitzoeken.

Hoe zit dat nou?

Het paar is alweer een aantal maanden terug uit Spanje en ze hebben al even de tijd gehad om uit te zoeken of ze in Nederland ook goed bij elkaar passen. Het bleef lange tijd wat stil rondom Don en Ro, maar gister postte Rowenna een schattig kiekje van hen beiden op Instagram:

Zo te zien zijn ze erg gelukkig samen, zo post Rowenna: “Because of you I know what true love feels like” Haar liefje Donny reageert met: “Van alle keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt, ben ik heel blij en gelukkig met deze”. Schattig! Wij wensen de twee veel geluk samen.